- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
azopi74 #5667 üzenetére
"Játékokat még nem próbáltam, holnap azt is tesztelem, WHQL nVidia driverrel..."
Hiába WHQL, sajnos vannak vele gondok. Pontosabban nekem 2 játékkal volt a 4-ből, amit próbáltam. Abban a 2-ben többszöri tálcára letételt sem nagyon szerette a driver, miután visszatértem a játékba, előfordult, hogy elkezdett szaggatni, amit szerencsére egy újraindítással meg tudtam oldani. De ez még csak a kisebb gond volt.Amúgy alapból sima Windows használat közben nem tapasztaltam semmi negatívat ezzel a driverrel, ugyanúgy normálisan működött mint a 8.1-es, amit azóta visszatettem, így jelen pillanatban azt használom a Win 10-es rendszeremen. Sajna a legújabb 8.1-est már nem engedi feltelepíteni, így maradt a 350.12-es WHQL.
Úgyhogy sajnos egyelőre még nem hozza azt a szintet ez a driver, amit eddig megszoktam, de a Win 10 startjára remélhetőleg már nem lesz gond. -
vlevi
nagyúr
válasz
azopi74 #5667 üzenetére
Virtuális gépre nekem is felment rendesen. De most a "rendes" gépen megpusztult, de annyira, hogy még a korábbi 10074-es is besz...t Arra is kellett egy frissítést nyomni, ami természetesen legyalult mindent, csak a felhasználónevem maradt meg.
Na, erre kellene rátolni a 10122-t."Visual Studio-ból 2015 RC,"
Azt én is meg akarom nézni."WHQL nVidia driverrel"
Jaaa, hát úgy könnyű. Nekem Csataliszt 15.4 béla van. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
azopi74 #5532 üzenetére
Na az van hogy a quick access cucc windows explorerben már 3 build óta megvan romolva, kb bele is törődtem, de ma más miatt létrehoztam egy új local usert próbaképpen és ott láttam hogy a quick access tökéletesen működik. Ezért szeretném ha úgymond egy új felhasználóként hozzátudnám adni a mostnai felhasználómat, és ne backupból kanalazza vissza a dolgaimat. Az egész gépet nem szeretném azért újra telepíteni.
-
törölt tag
válasz
azopi74 #5522 üzenetére
A Vista nekem erősebb hardveren is lassabb volt, mint a 7
Warter: Esetleg megvárod, amíg a Microsoft közli, hogy a Vistáról frissítés szintén 40 dolcsi, aztán frissítesz
Vagy a fehérítési akció keretein belül olcsóbban frissítesz. Majd meglátjuk, hogy ez hogy történik. Amúgy Ballmer már régen lemondott róla, a cégeknek meg már szinte nem is létezik.
-
törölt tag
válasz
azopi74 #5520 üzenetére
Ha igaz, akkor egy rövid időre jól megugrik majd az XP-t használók tábora
Az ember vesz (majdnem) fillérekért egy XP-t, és lesz legális 10 belőle.
Amúgy vicces, hogy "Windows XP computers need hardware upgrades to run Windows 10", aztán felsorolja az XP követelményeit. Szerintem a 233-as AMD-n a Vista sem nagyon indult el.
-
törölt tag
válasz
azopi74 #5418 üzenetére
Na ez a másik ami érdekes. Értem mi a koncepció, de nincs szükség ennyire kötelezővé tenni minden frissítést, inkább azt kellene elérni, hogy a usernek legyen érdemes miért frissítenie... Én mindig az értesítős megoldást választottam aztán amikor volt időm elindítottam a letöltést/telepítést. Nem egyszer volt win8.1-en is, hogy régebbi WHQL drivert akart volna a VGA-hoz telepíteni mint az aktuális béta, a Win 10 ilyen esetben auto lecserélné...
Meg ugye elég ha csak egyszer megy félre valami, főleg ha itt tényleg rövid időn belül kapjuk majd a patcheket. -
Воланд
titán
-
törölt tag
válasz
azopi74 #5406 üzenetére
Szuper
Virtuális gépen tesztelem, szolgáltatást is töröltem, kíváncsi vagyok, hogy a frissítés menni fog-e ennek ellenére. A Firefox ablaka minden irányban kilóg a képről, első indításkor az új acc létrehozásánál lefagyott, az előbb meg a gépház záródott be úgy, hogy a start menü sem jött elő utána. Ezt leszámítva eddig jó. Az explorerben lévő ronda ikonok miért nem cserélhetők le? A tálcán pedig sikerült
-
DS39
nagyúr
válasz
azopi74 #5402 üzenetére
ki tudja, de a mobil platformból kiindulva, biztos nem rossz üzlet ez.
a gyártók nem véletlen telepítik előre a facebook-ot, meg a többi sz.rt. 2010 környékén még egy 4 GB belső tárhelyű androidos teló használható volt, ma már elképzelhetetlen, mert egész minimális szabad hely marad a sok előtelepített alkalmazás miatt.
PC-n persze ez kevésbé probléma, nagyobb a tárhely, és könnyebben hozzáférhetőek, törölhetőek az alkalmazások. -
tatararpad
őstag
válasz
azopi74 #5312 üzenetére
Nem azt jelenti. Akkor mindenki leszedne egy preview rendszert hogy legyen ingyen Windowsa. A Microsoft minek szívassa magát ilyennel,ha mindenki amúgy is ingyen kapná jogalap nélkül, akkor aztmondaná ingyen van és kész. Ez csak a szokásos bullshit mint a kínai esetnél.
-
Воланд
titán
válasz
azopi74 #5312 üzenetére
sehol, de majd reggel felkel Gabe, aztan megvalaszolja az ide voantkozo kerdest, ami ugyan abban a thread-ben van. nyilvan nem twitteren, harom karakterben fogjak bejelenteni, hogy az insider program resztvevoi nemtol, kortol, vallasi hovatartozastol fuggetlenul ingyen windows-t kapnak.
-
tatararpad
őstag
válasz
azopi74 #5274 üzenetére
Szerintem ez az utolsó Windows szöveg nettó marketing bullshit, olyan mint mikor a kernel verziószámát ugratták 10-re. A fejlesztés nem áll meg, valamilyen módon meg különbséget kell majd tenni Windows és Windows között, az hogy ez Windows 11, 10.1, Redstone, Pincsi Pacsi, 124324.193457, vagy amit kitalálnak, ugyan mindegy már. Mert mondjuk mi van ha változik a WDDM a DX13-nál, a gyártó odaírja hogy Windowson megy a drivere, Windowson meg nem? Mert az ő régi terméke a régi WDDM-en ment, de újra már nem csinálja meg, viszont mindent Windowsnak hívnak. Hagyjuk már...
Arról nem is beszélve, hogy egy rolling release mögé nem árt egy üzleti modell is. A Binget meg az életbe nem fogják olyan sokan használni hogy a Microsoft kidobja a Windows bevételeket az ablakon.
-
gyulank
addikt
válasz
azopi74 #5269 üzenetére
A Windows 10, mint a 8.1/8/7/Vista/2000/XP/98/95/3.1.
Amúgy meg miért van az, hogy nem telepíthető a ZoneAlarm, és nem indul a hangkártyához telepített program?
Vagyis, egyesek miért működnek, mások miért nem? Ja, és hol nézhetem meg, hogy ez melyik verzió?
Most telepítettem. Amúgy csodálatos, hogy itt van a Firefox felett ez a szürke csík, csak, hogy legyen rajta 3 gomb, és még azt se írja ki, hogy Firefox. Minek azt tudni? Ja, és az a sötét téma hogy állítható be, és csak a számológépre vonatkozik, vagy az intézőre is? -
szaki26a
aktív tag
válasz
azopi74 #5214 üzenetére
Nem hiszem, hogy egyedül nekem van játékra lakalmas pcm otthon, meg egy sima laptopom. Alienwaret nem veszek játék miatt, viszont van amire az intel vga kevés. Asztali pc bővithető, vga cserélhető laptop nem igen.
Xboxra még nem jelent meg olyan játék ami érdekelne, egyszerűen agytlan hentelés nem az én stilusom. Stratégia, rpg, szimuláció érdekel azok meg csak pcre vannak értlemesek. -
prolad
addikt
válasz
azopi74 #5173 üzenetére
Nem jelez most új frissítést. Gondoltam hogy nem megoldás, de ha már egyszer ott a lehetőség, egy próbát megért. Mindegy, majd ha lesz a következő buildből ISO, akkor majd cserélem, addig marad ez,szerencsére eddig a legstabilabb build, eldődleges rendszernek is kiváló.
-
-
pzstm
titán
válasz
azopi74 #4859 üzenetére
no akkor még egyszer.
10102 az winmain build és április 17-ei, 10074 az pedig április 24-ei és fbl_impressive a branch. Múlt pénteken let kész. ESD letölthető, de az még nem ISOBár semmiből nem tart csinálni belőle ISO-t...és igen...jó eséllyel ezt fogják ma Fast Ringesek szerintem megkapni (vagy nagyon hamar)
-
tatararpad
őstag
válasz
azopi74 #4860 üzenetére
Hát kb. az összes. A platform piaci relevanciája ettől még nem fog megváltozni egycsapásra, az elsődleges célplatformok Android és iOS marad. Ha Android alkalmazás fut WP-n, akkor ez így is marad, megcsinálják droidra WP-n meg majd fut ahogy akar. UAppok futtatása droidon viszont nagy kezdőlökés lenne a WP-re fejlesztőknek, mert nem kell lemondaniuk egyik platformról a másikért cserébe, akárcsak az ASP-nél.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
azopi74 #4305 üzenetére
Az a baj, hogy a rendszer teljesen szét van esve... valamennyi fogalmunk már van a körvonalakról, de ennyi. 9926-ot nyúzok most (egyszer próbált frissíteni 10049-re, nem ment, azóta 0x8024001e-s errorral köszön nekem a Settings / Update szekció), itt már egyre több program kapta meg a Metro-s arculatát (Calculator például), a leakek alapján még több fogja de kábé ennyi. A Notification Center még mindig elég semmilyen, Cortana dettó, a Task View layoutja is inkább csak egy OS X-es ripoff (ami szvsz borzalmas, a Leopard-os igazi térbeli cumó sokkal átláthatóbb, nem véletlen hogy odaát is a TotalSpaces-t nyúzom inkább), a többi meg szimplán nem konzisztens. Nincs meg az az átfogó érzés, semmi.
Magukat meg szó szerint pofán köpték a változtatásokkal... hamburgermenü itt-ott (tableten nem gáz de telefonon igen, egyszerűen imádtam a WP7-el bevezetett layoutot amit most egy n+1 Androidos megoldásra váltanak le), a tableteseket meg picivel a Windows 7 szintjére vetik vissza. Kicsit növelt gombok, momentum scroll aztán ennyi. Surface-ken kívül ez semmire se illik majd. Mintha geekeknek csinálnák, nem a médiafogyasztóknak akik iPad helyett vennék...
Na meg ez a preview-esdi. Előző rendszereknél nem volt ilyen fejetlenség... Vista óta bétázok (és siratom a Longhornt), annál is volt egy meredekebb váltás a két béta közt de ez... hát nem tudom. Hoztak nagy változtatásokat, a Modern API nagyon remélem hogy a mainstream appoknál uralkodó lesz mert tényleg remek dolog, de az egész nagyon... összekapkodottnak tűnik. És elvileg alig pár hónapra vagyunk az RTM-től, mint írtad itt már tényleg közel vagyunk a feature complete státuszhoz de sok nem látszik még belőle.
Tetszik Nadella vezetése, örülök hogy lett egy kis frissítés a vezetőségben (Xboxosok tudják hogy pár ember cseréje mit tett), nagyon jó hogy perspektívát váltottak és a közösség is beleszólhat a fejlesztésbe mert végülis nekünk fejlesztenek, de egyszerűen túlvállalták magukat. Alsóhangon fél év még kéne az egésznek szerintem hogy tényleg jó legyen.
De persze rámcáfolhat még az RTM... bár úgy lenne. De jelen állapotban ez kicsit halovány indok nekem egy Surface-re (szemezek egy Pro-val), meg úgy eleve a Windows-os gépekre... úgy hogy a Yosemite is egy bugos vacak odaát.
disclaimer: 4 órát aludtam, enyhén szét vagyok esve. bocsi ha érthetetlenül fogalmaztam pár helyen.
-
-
tatararpad
őstag
válasz
azopi74 #4021 üzenetére
Nekem szokás szerint fontosabbnak tartja leszedni újra az összes drivert aztán rájönnie, hogy neki ez nem is kell, úgyhogy egyelőre csak láthatáron nekem. Személy szerint a Spartan helyett jobban érdekelne, hogy kijavították e skálázódást, és hogy mikorra mutatnak valamit az új Mail alkalmazásból.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
azopi74 #3987 üzenetére
Na meg nem biztos, hogy ez a folyamatos "dist-upgrade" mindig sikerül. Azért az újrahúzott win10-em egy picivel jobbnak érzem, mint a tavaly telepítettet. Kíváncsi vagyok, a picipuhának hogy sikerül megoldania, hogy ne kelljen újrahúzni a rendszert egy elkefélt upgrade után. Ha nincs elég hely a C meghajtón, akkor gyakaran fut hibára akár az upgrade, akár a visszaállítás.
Ok, hogy kell a hely a művelethez, de ezt jelezhetné előre és beinthetne időben, hogy ne legyen baj, de nekem még nem panaszkodott soha előre, csak utólag sipákolt. -
Воланд
titán
válasz
azopi74 #3574 üzenetére
kb igy nez ki egy ilyen kutyun a tiszta telepites. na, ez nem valami felhasznalobarat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged