Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Egy ACER laposon oem 8.1 van. Le akarom frissíteni W10-re, majd egy tiszta telepítéssel feltenni a W10-et. Legyalulni előtte teljesen a vinyót, újraparticionálni. A recovery partíciót is letörlöm. Totál tiszta W10 telepítést akarok.
Ha a keyfienderrel kiírom a W8.1 sorozatszámát, akkor azt használhatom később ha esetleg mégis a W8.1-et kellene visszatenni? -
Cranium
tag
Hali, napokban lett újra telepítve a gép. A kérdésem az lenne, hogy telepítéskor, egy 100 GB-ot leválasztottam a C-ről, hogy majd külön hozzáadjam a D meghajtóhoz. Most ahogy próbálnám a lemezkezelőben meghajtóvá varázsolni ezt a 100 GB-ot, amit Nem lefoglalt-ként jelez, kiad egy errort, miszerint "A megadott GPT formázású lemez olyan partíciót tartalmaz, amelynek típusa nem PARTITION_BASIC_DATA_GUID, de előtte és utána egyaránt PARTITION_BASIC_DATA_GUID partíció található." Most mit is kezdjek ezzel?
-
raidx
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
Vindows 7-el csináltunk olyat, hogy ötösével telepítettük az új gépeket lemezképbből. A sysprep akkor kell ha nem egyforma a hardver vagy belakott gépet clónoznál. Egy gépre felraktuk, lefrissítettük lemezkép létrehozása és 5 példányba lemezreírása majd az új gépekre onnan visszaállítás. 4 gépbe nagyobb HDD volt. Ott kellett utólag korrigálni a méreteket.
-
kisza25
félisten
sziasztok!
Valahogy sikerült elállítanom a billentyűzetem, az "uiojklm" helyett a számokat írja (4561230) ezt hogyan tudom visszaállítani
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Akad 20 egyforma laptop. Az egyiken megcsinálom a telepítést, programokat, frissítéseket, beállításokat, minden mi kell, majd csinálok róla egy backupot, akkor ezt tudom "telepíteni" a többi gépre is és azokon is gond nélkül fog futni? VL-es w10 ent az os.
-
embe
nagyúr
válasz
kromatika
üzenetére
Ezt szajkózzák már jó ideje: Megmarad. Így annak is érdemes lefrissíteni, aki nem is akarja használni most a W10-et. Mert a Microsoft megjegyzi a gépet, hogy ahhoz regisztrálva lett a W10. Utána használhatod megint a "jól bevált" 8.1-et. Ha meg úgy gondolod, mondjuk fél év múlva, akkor felrakod a W10-et, és akkor a szerverről aktiválja, felismerve, hogy ehhez "jár" a W10.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,lenne pár kérdésem.Olvastam hogy 1 hónapig él még az ingyenes win10 frissítés.Akkor mi történik hogy ha én most frissítek win 10 re,de utána vissza rakom a jól bevált win 8.1 -et?Akkor már későbbiekben mondjuk fél év múlva,nem rakható fel ingyenesen a win10 ugyan arra a gépre,hiába volt meg előtte az ingyenes frissítés?
-
rup1u5
nagyúr
Miért nem lehet parancsikonokat a tálcára tenni?
Ez engem nagyon zavar.
Hiányzik, hogy csak odahúzom és kész. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Köszönöm erre adott válaszokat! Szórakoztam a fiókokon belüli mappák áthelyezésekkel egy kicsit, lukra is futottam, miszerint még itt, win10 alatt is elég viccesen működik és szerintem Microsoft & Microsoft még mindig nem kompatibilis önmagával.

Kérdésem a következő: fiókok áthelyezése majd áthelyezés visszavonása után (mivel történtek problémák; Outlook, stb.), csináltam egy rendszer visszaállítást. Megjelentek ilyen fiókok a c:\User mappában:
A fekete színű User mappák rendben vannak. Kérdésem: a piros színű "Default" mappák mik, és törölhetem-e őket? -
Zafir78
tag
Ezt találtam még:
Azokon az eszközökön, amelyekben 32 GB-os merevlemez van, vagy amelyekben a használat során megtelt a merevlemez, további tárterületre lehet szükség a frissítés elvégzéséhez. Ha nincs elég hely az eszközön, a frissítés során a Windows kérni fogja, hogy szabadítson fel némi helyet, vagy csatlakoztasson olyan USB flash meghajtót, amelyen elég szabad hely van a frissítés folytatásához.Van egy 500 GB-os külső winchesterem, azzal le lehetne ezt bonyolítani?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Zafir78
üzenetére
Frissíteni sajnos nem.
Ha viszont bevállalsz egy nulláról újratelepítést, akkor a win7 szériaszámát elfogadja a win10 telepítő.
De akkor gyalulás van, egy bitnyi adatod sem marad meg a régi gépből.
Vagy, azt a kerülőutat lehet kipróbálni, hogy a mostani HDD-d tartalmát leklónozod egy kölcsönkért nagyobb darabra, arra felteszed a win10-t, kigyomlálsz mindent, és ezt a kigyomláltat visszaklónozod az eredeti meghajtóra.
Vagy megtartod azt a nagyobb HDD (SSD)-t. -
vlevi
nagyúr
válasz
Zafir78
üzenetére
Annyival nem fox tudni frissíteni

Először is kell neki néhány giga hely (4 körülre saccolom), ahova letölti a windows10 telepítőjét.
Ezután tizenvalahány sok giga hely arra, hogy a windows.old mappába elmentse a jelenlegi windowst arra az esetre, ha nem sikerülne a telepítés, vagy vissza szeretnél rá állni.Steames, Origines játékok, amik win7-en is mentek, azokkal szerintem már nem lenne szabad gondnak lennie. Igaz, én nagyon keveset játszok, de nagyon régi játékok is mennek. pl. akorábban emlegetett GT Legends, GTR2 is fut, csak nem az eredeti CD-s változat, mert az a cd védelem már nem működik, de még a steames felkerülés előtt a Simbin adott ki egy olyan patch félét, amivel win7-től felfelé újra működőképes lett a játék.
u.i.: Elkiabáltam, a GT Legends nem megy, de a GTR2 igen!

-
Zafir78
tag
Sziasztok!
Ha élek a lehetőséggel és frissítek windows 10-re 7-ről, akkor várhatóan mennyi szabad helyem marad a rendszer meghajtón, ha most 4,5 GB van? Illetve játékok futtatásával mennyire lesz gond? Előre is kösz. -
vlevi
nagyúr
válasz
patex1983
üzenetére
Sok éves probléma ez, és én is rinyáltam már miatta eleget, hasztalanul.
Az az oka, hogy a Windows XP-ben megjelent, és Wistában javított Cleartype-ot a Microsoft már hagyagolja. Windows 7 alatt pl. az Office is ilyen.Egyszerűen rossz ránézni. Az Office2007 még "rendben" van, Office2010-től már ilyen. És ilyen az IE11 is.
A különbség az, hogy a Cleartype színes alpixeleket használ a betűk megjelenítésére, a másik módszer pedig csak szürkeárnyalatos antialiasing.
Win10 alatt ez már a windows intézőben is látszik, a címsor is ilyen szőrös, de a mappalista nem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Még a legelső Crysis is fut alatta hiba nélkül - igaz, csak Win 7 kompatibilitási beállításokkal.

-
krealon
veterán
válasz
core i7
üzenetére
"Valamint az lenne még a kérdésem érdemes-e váltani kiforrott-e már a rendszer a tömérdeknyi frissítéstől vagy pedig még mindég Bágos?"
Ha az adatlapodon leirt konfiggal (i7, 12 GB RAM, SSD) hasznalnad, akkor sebesseg gondod biztosan nem lenne.
Erdemes a jelenlegi allapotrol rendszerkep-mentest kesziteni (Win7,Win8 --> Macrium Reflect free), majd tiszta telepitessel, a korabbi Windows szeraszamat felhasznalva aktivalni a 10-et, julius 29-ig ingyenesen.
-
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Na, azokkal lehet gond, de nekem már csak steames játékom van. A konkrét játéknak utna kell nézni. Pl ha a cd-vel nem megy, akkor van-e lehetőség arra, hogy a cd kulcsot steamen beregisztráld?
Nálam a gt legends már win7-en sem indult el, mert a cd kod ellenőrző program csak xp és wista alatt működött. -
vlevi
nagyúr
válasz
core i7
üzenetére
Nem jobb, mint a hetes (szerintem). Vannak benne bosszantó apróságok, mint pl az uwp felület. Nem desktop gépre való, a microsoft mégis azt nyomatja. Posta,naptár, zene, képnéző és társai nagyon fapadosak, és biznytalanul is működnek.
Laptop tulajok a wifivel szoktak kinlodni, wan, akinek a desktopot borogatja össze, nekem pl. az egérbeállitasokat állitja vissza időnként. Vagy, nem óránként cseréli a hátteret, hanem, van, amikor percenkét kettőt is cserél. Ja, meg, ha már volt altatva a gépem, nem tudom kikapcsolni.
De ezektő (és az előző 40 ezer hozzászólástól) eltekintve stabil a rendszer, és használhato
Csinálj a mostani gépedről egy mentést, tedd fel a tizest. Ha másért nem, hát azért, hogy juli 29 előtt már legyen ing,enes 10-es telepitesed.
Ha nem tetszik, 30 napig a win10 alol is visszaállhatsz a hetesre, azután már csak a rendszermentésből. De ha 30 napig nem akartál visszaállni a korábbira, akkor feltételezem, tudtad használni. -
netpeti98
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Nekem nincsenek problémáim a rendszerrel, max 1-1 aprósággal találkoztam. Általánosságban kijelenthető, hogyha nincsenek driveres problémák, akkor stabil a rendszer.
Azt érdemes megjegyezni, hogy a fentebb linkelt telepítők elfogadják a Windows 7/8 kulcsokat is, ha rögtön egy tiszta rendszert szeretnél, akkor még a frissítés is kihagyható. -
core i7
addikt
Látom már csak Július 29-ig van idő frissíteni Windows 10-re az lenne a kérdésem ha frissítek és utánna formázni/újraakarom rakni a rendszert azt ,hogy a jó életbe csináljam? Úgy értem itt nincs gyári CD/DvD/PenDrive stb

Valamint az lenne még a kérdésem érdemes-e váltani kiforrott-e már a rendszer a tömérdeknyi frissítéstől vagy pedig még mindég Bágos?
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Van mi lehetőség a frissítések elrejtésére?
MS Office telepítésnél pár számomra felesleges részét nem elérhetőre raktam, de még is szedi hozzá a frissítéseket.Köszi.

-
krealon
veterán
válasz
Grampy
üzenetére
"Az elmúlt napokban jelentkezett egy olyan hiba a rendszeremben, hogy nem tudok rákattintani a start menüre bal klikkel, ettől függetlenül a jobb klikket érzékeli. Nem csak start menü, jobb alsó sarokban sem nyitja meg, sem a hangerőszabályzót, de pld. az óra/dátumot sem."
A Start menü javításának módszerei:
- Troubleshoot problems opening the Start menu or Cortana
- Windows App-ok (AppX) ujratelepítése (hsz #36356)
- ugyanez más körítéssel hsz #39147
- és még egy verzió hsz #40310
- egy angol nyelvű leírás, amiben a fenti lépések vannak összegezve + a sorrend, amiben érdemes őket elvégezni. -
hape60
aktív tag
Hogyan lehet a Gépház-Személyre szabás-Háttér-Képek közül törölni felvett képet? A képek számát lehet növelni, de törölni nem tudom.
Ha lecserélem a háttérképet valamelyik mappából kivett képre, nem engedi a mappát átnevezni, mert " a mappa, vagy benne egy fájl meg van nyitva egy másik programban". Természetesen rendszergazdai jogaim vannak.. -
Krogoth
senior tag
Hy.
Hol/hogy lehet a tartományon kívüli wifit felismertetni? w10 ent x64 van a lapin.
-
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt napokban jelentkezett egy olyan hiba a rendszeremben, hogy nem tudok rákattintani a start menüre bal klikkel, ettől függetlenül a jobb klikket érzékeli. Nem csak start menü, jobb alsó sarokban sem nyitja meg, sem a hangerőszabályzót, de pld. az óra/dátumot sem. Találkoztatok már ilyennel?
-
Findzs
addikt
válasz
andrasferenc
üzenetére
köszi szépen

-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Az alábbiban szeretnék segítséget kérni: Asus X453M-típusú laptopomat, amin windows 8.1 van, szeretném 10-re frissíteni. Elérhetővé is vált a lehetőség, azonban minden alkalommal az alábbi történik: elindítom, elkezdi letölteni a közel 3Gb-os csomagot, majd utána telepítés előkészítése státuszba lép, majd a gép újraindítást kér. Miután ez megtörténik, annyit látok, hogy a frissítés nem sikerült, és kezdhetem elölről az egészet. Ami frissítést láttam, hogy felajánlott, hogy leszedtem, még az Office-hoz tartozót is végül, de ez sem segített, sőt az Officenál végig vitte a letöltést a telepítést. Ezután újból próbáltam Win 10-re frissíteni, ami ugyanúgy nem sikerült, és a legutóbbi újraindítás után ott voltak a letölthető frissítések között azok az Office-ra vonatkozók, amiket korábban már leszedtem, és a gép telepítette is.
Van ötlete valakinek, mi lehet a gond és hogyan lehetne megoldani?
Köszönöm. -
Mukucs
senior tag
Srácok, valaki találkozott ilyesfajta problémával? Egy Youtube vidi megy össz-vissz a kép alatt".
8Gb RAM ról van szó itt.
http://imgur.com/j0N6APV
Help me!

-
raidx
őstag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Nekem nincs olyan lehetőségem Pro alatt. Csak BIOS/UEFI.be kapcsolható. Ha ki van kapcsolva időnként akkor is elmolyol. Legtöbbször gyorsan leáll és gyorsan indul. Ilyen molyolások utánn a kikapcsolt cuccok egy része vissza van kapcsolva a következő induláskor.
-
jeni
félisten
válasz
smallmer
üzenetére
A folyamat automatikusan megy végre,annyi a dolog,hogy engedélyeztetned kell.
Frissítés során nem törli a korábbi képeket,mappákat,dokumentumokat. Az a hátránya,hogy a folyamat lassabban megy végre és lesz egy OLDS. régi mappád is amiben a korábbi mentések kerülnek oda,vagyis +nagyobb lefoglalt helyed lesz. Előny,hogy ha nem tetszik vissza tudsz állni 30 napon belül.
-
smallmer
őstag
válasz
istvankeresz
üzenetére
köszi. megpróbálom és van valami infó akkor szólok.
a következő kérdésem: eddig csak tiszta telepítést csináltam windows 10-re, de van itt egy csaj a szomszédban akinek úgy kellene frissíteni a laptopját windows 10-re, hogy minden beállítás, adat megmaradjon. vannak fontos cuccok is a gépen. mit kellene ilyenkor tenni? hogyan működik az egész? egy részletes felvilágosítást tudnátok adni nekem,
? köszönöm -
istvankeresz
aktív tag
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
az utolsó telepítésem óta észlelek olyan problémát mindkét gépemen, hogy van amikor lassabban kapcsol le a gép. Csomó ideig várni kell mire lekapcsol. Fekete képernyő, semmire nem reagál. Meg kell várni míg lekapcsol. Ugyanez bekapcsolásnál is. Az egér megjelenik, mozog is de egy csomó idő mire betölt a windows. Brutál gyors ssd van mindkét gépben. Tényleg ritkán jön elő a hiba. Miit ronthattam el?
köszönöm

-
JamesHun
addikt
melyik preview-ra érdemes benevezni?
a fastra, vagy a másikra "gyors" kiadásra? -
Findzs
addikt
Üdv
Segítséget kérnék.
Adott egy 14 gépes hálózat 3 nyomtatóval amik hálózatban meg vannak osztva.
1 gépről több nyomtatóra is nyomtatunk.
A gépeken win 10 van változó melyik verzió.A probléma, hogy ha kiválasztunk egy nyomtatót alapértelmezettnek de egy progival egy másikra nyomtatunk a win 10 rögtön azt teszi alapértelmezetté.
Kerestem már mindenféle beállításban hol lehetne ezt kikapcsolni de nem találtam.
Win 7 -tel nem volt ilyen gond.segítséget köszi

-
JamesHun
addikt
válasz
istvankeresz
üzenetére
köszi a linket
ránézek reggel a fő "beteg" gépnél, hátha megoldja valamelyik
be van frissítve a windows 10 is és az office 2010 is amennyire csak lehetett
office 2010-et nem lehet jóáron upgradelni 2016-ra?
van még 1-2 nyűgje a 2010-nek, de egy része még win7 el is megvolt
engem azzal vitt sírba, hogy hiába volt 2 (néha 3) monitorom nem tudtam bármelyik excelt áthúzni az egyik asztalról a másikra, mert néha vitt magával még 2-3-4 excelt, és persze mindig az kellett amit hozadékként még ott nyitott meg
szerencsére ez a 2016 ban már jól meg van oldva
-
krealon
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
"Lenne egy olyan kérdésem hogy mindenkinél megmarad a memória használat még kikapcsolás után is,és csak akkor szabadit fel memória használatot mikor újraindítom a gépet?"
Ha a Gyorsinditas nincs kikapcsolva, akkor kikapcsolaskor csak a felhasznaloi programokat zarja be es a rendszermagot hibernalja.
Megoldas:
- elfogadod, hogy ez ilyen
- kikapcsolod a gyors inditast -
törölt tag
Sziasztok!
Figyelmes lettem arra, hogy a Letöltések mappában a fájlok tulajdonságainál a Biztonság fül alatt látszik felül két ismeretlen fiók nevezetű bejegyzés. Ez csak a Letöltések mappában van így egyelőre meglátásaim szerint, a Dokumentumok, Képek, Zenék stb. könyvtárakban nem látszik a felső két bejegyzés. Lehet hogy máshol is jelen vannak, de eddig csak itt vettem észre.
A kérdésem az lenne, hogy ezek micsodák? Nem baj-e hogy ezek ott vannak?
Szép napot!
-
krealon
veterán
válasz
kovadam1
üzenetére
"Egy olyan problémám lenne, hogy van egy nasom rajta jelszóval védet mappa legyen ez admin.
A PCmen egy windows 10. rendszergazda jogosultságu felhasználó alol vagyok de nem enged belépni a megfelelő felhaználó és jelszó párossal (tehát bisztosan jó jelszó mert webes felületen is ez a jelszó és ott beenged). Az érdekes az egészben hogy másik felhasználó alol meg be tudok lépni abba a mappába ugyan azzal a jelszóval (hitelesítő adat felh. jelszó sehol nincs megjegyezve)
Megjegyzem hogy ez még tegnap tökéletesen működött."A
net useparancs segitsegevel ki tudod listazni (majd a /d kapcsolo hasznalataval kiloni) az aktiv munkameneteket a NAS-hoz, hogy masik nevvel be tudj lepni.
Ha a parancssor kezeles nehezsegekbe utkozik, akkor inditsd ujra a geepet (az bezarja az aktiv kapcsolatokat).
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
JamesHun
üzenetére
Hmm, érdekes. Be van frissítve? Lehet, hogy valamelyik frissítés felülírt valami. Ha nincs befrissítve, akkor frissítsd, hátha felül ír valamit.

Ezt találtam nemműködő alt+tab-ra. Csekkold le.
Excel 2010-el van a probléma. Lehet megoldja.

-
raidx
őstag
válasz
Roxkex
üzenetére
Csak a kikapcsolás segít. A Win mikor nem használod a gépet elkezd rendezgetni. Ami progit gyakrabban használsz azt átrendezi a HDD gyorsabb elérésű részére, hogy legközelebb gyorsabban tudja indítani. Amint használni kezded a gépet azonnal abba is hagyja így nehéz fülöncsípni. Egy idő utánn beáll a házirend. Megtanulja és átpakolja a kedvenceidet. Persze, ha a szokásaid gyakran változnak elölről kezdődik minden.
-
JamesHun
addikt
válasz
istvankeresz
üzenetére
a win+tab ra reagál, de gyors munkához az nem jó :S
de csak a 2010-es office csinálja
a 2013 és a 2016 rendesen megy -
-
Leírom újfent, részletesebben a problémám, hátha tudtok rá mondani valamit.
Megszűnt az az email címem, ami a microsoft fiókhoz volt regelve. A fiókomban felvettem az új címemet, majd elsődlegesre állítottam. A régit töröltem.
Erre a windows ezt az üzit dobja folyamatosan:

Ha rákattintok, bedobja a jelszó beírós ablakot (már az új címemmel), és ha beírom, akkor eltűnik, majd visszajön ugyanez az ablak. Kipróbáltam, ha rossz jelszót adok meg, azért szól, tehát a jelszó jó, csak valamiért nem jelentkezik be/nem erősíti meg.
A másodlagos problémám, hogy a win felhasználói fiókom is a régi mailt használja. Azt is át szeretném állítani, ha van rá mód.
Köszi előre is.
-
-
raidx
őstag
Az Opera böngészőm úgy döntött, hogy kitörli az összes telepített kiegészítőt. Sikerült egy kivételével mind visszarakni. A Cokie macera eltüntetőt valahol kaptam de most nem találom. Valaki tudna segíteni? Negyon idegesítő ez az eu hüjeség!
-
Sziasztok!
A kereső sok találatot nem dobott nekem (ez lehet az én hibám is
), de lenne egykérdésem a win10 strem képességeit illetően. Egy (na jó már vagy fél tucat különböző forrással kipróbáltam, a telefonos felvételtől a dvd-ig) videót akartam lejátszani. Nyomtam rá egy jobb gombot és Castot indítottam a hálón megtalált samu okos tevére. És minden esetben az utolsó 2-2,5 percet elérve a teve kiírja hogy csekkoljam a hálózati kapcsolatot és szétbont.
Bárki futott már ilyenbe bele?Nem létszükséglet ez nekem (servioo-t használok), de érdekel a probléma. Minden ötletet köszönök szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest