- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
JoolsNOS #49001 üzenetére
Akkor ahogy írtam nézd meg a Win8 letöltőnél, hogy ott elfogadja e. Egyikben el kell fogadni. Sajna mindkettőben nem fogja. Ha a Win8 részben elfogadja akkor fel kell telepíteni a Win8 kulcs szerinti Pro vagy Core verziót egy google szerint generic kulccsal, majd ha fent van a Windows a gépházban meg tudod adni a Win8ad kulcsát és akkor beaktiválódik (persze ha eredeti a kulcs, de ez csak akkor derül ki ha aktiválásnál sikerrel jársz).
-
szabonagyur
félisten
válasz
JoolsNOS #48996 üzenetére
Vagy nem jó kulcsot olvasott ki a program. Megnézném aidaval milyen kulcsot hoz ki, illetve van valami keyfinder vagy hasonló program, erre keress rá itt a topikban volt róla szó. Ha ugyanazok a kulcsok jönnek ki akkor lehetséges, hogy nem volt eredeti, de amúgy megnéztem a googleban talált kulcsokat elfogadja, és kiírja, hogy lehet letölteni, szóval itt még nincs semmilyen eredetiség ellenőrzés.
Ja igen a kulcsod nem lehet, hogy ahogy a kolléga írta Win8as kulcs? -
xxSanchez
őstag
válasz
JoolsNOS #48996 üzenetére
Szerintem inkább csak Windows 8-as a szériál és nem 8.1-es. Próbálj meg letölteni virágbolti oldalról egy 8.1 ISO-t és azt telepítésnél aktiváld be egy Generic Key-el, majd gépházban a sajátoddal.
-
szabonagyur
félisten
válasz
JoolsNOS #48990 üzenetére
Nem kell az a gép, arról a gépről amiről csak akarod, max annyi van, ha 32 bites Win alól futtatod akkor a 32est szedi le. Én is asztal Win7 alól csináltam meg a laptopét. Amikor letölti a fájlokat megkérdi mit szeretnél tenni: ISO fájl, bootolható pendrive készítés meg még valami.
-
-
xxSanchez
őstag
válasz
JoolsNOS #48984 üzenetére
Ha van hozzá licenced akkor miért nem töltöd le a Frissítési segéddel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest