Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz
pushalias #36532 üzenetére
nekem az i5 2400+6870 kombó mellé van egy Audigy 2 ZS kártyám mert szeretem a hanját. És PCI, és jó. sokpontegy nem érdekel, de azzal sem lenne gond, csak nekem menjen szépen a sztereo és ne ciceregjen bele a lap ha a vinyóról olvasok.
És hogy ON is legyek:
Hogyan tudok boot disk failure OS-t menteni? Enterprise 64 bit Win8, de most egy professional lemezem van csak hozzá. Jó lesz az is? Mit kell csinálni vele? Auto repair vagy ilyesmi és megcsinálja maga? -
Buci21
addikt
ilyen alap dolgokat végigzongoráztam
és semmi sem segített. A drive látszik AHCI és IDE módban is, volt AHCI, most is van.
am ki lehet engem röhögni, de nem tudom hol vannak az Euro Truck Simulator mentéseim, de vagy 50 000km van a cuccban, nem akarom bukni. Meg meg akarom úszni az újratelepítős szopást.
(#36524) BlackSoft:
lépj be egy live lemezzel és mentsd azt a mappát le, az a legjobb. -
Buci21
addikt
üdv!
win8-am van, SSD-n. Új lapot és procit vettem. Bedugom, nem megy. Bootolni sem hajlandó, BOOT DISK FAILURE a cucc. AM3-ról jövök, s1155 Z68 Giga az új lap. Azt ismerem ha kékhalálozik, de ezen mintha nem lenne boot partícióötlet?
-
Buci21
addikt
válasz
King Unique #36064 üzenetére
ezen a gépemen nincs silverlight de a másikon ami épp lap és cpu nélkül áll, azon volt, és láttam ilyesmit.
-
Buci21
addikt
válasz
King Unique #36062 üzenetére
szerintmem vannak x64 és x86-os komponensek is a sliverlight-hoz. És ezeket a helyókre eszerint tette fel. Ha megy a silverlight a gépeden szépen, és nem fagy, akkor teljesen jó, és szót sem érdemel
-
Buci21
addikt
válasz
King Unique #36060 üzenetére
ha müxik
-
Buci21
addikt
azon nem integrált van, 2db memóriafoglalat van. CPU-Z-ből meg tudod mondani hogy melyik slotban mi van.
a memory fülre mész, és fent váltogatod hogy slot #1 vagy slot #2 netán ha van több akk. több. ezeken 2 szokott lenni, jó esetben csak az egyikben van modul, a másikba tehetsz :d
-
Buci21
addikt
Üdv eme topic lakói!
Most cserélem a gépemben az alaplapot és a procit. Asrock M3A770DE lapról és Phenom II x4-ről jövök, Gigabyte Z68 AP-D3 lesz az új lap, egy i5 sandyvel. A kérdés: hogyan tudom elkerülni hogy újra kelljen tolnom a Windows 8-amat? Belakott rendszer sok adattal, nem licensz hanem csak az adatok miatt akarom megtartani a rendszert. Mit tehetek, hogy ne kelljen újratennem?THX Buci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Lexus, Toyota topik
- OpenWRT topic
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest