-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szabonagyur #49002 üzenetére
A letöltött verziót sikerült beaktiválni a kódommal, köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #48999 üzenetére
Ez is ugyanazt olvasta ki.
(#48998) szabonagyur: ha a win 8 letölőjébe írom be, akkor meg azt mondja, ezzel a kulccsal nem aktiválható a win kereskedelmi változata.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szabonagyur #48992 üzenetére
Namost nekem nincs serial a gépre ragasztva, ezért a magical jelly beannel olvastattam ki. De erre azt írja, téves a kód? Akkor most nem eredeti win volt telepítve a gépre?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szabonagyur #48987 üzenetére
Ezt néztem már én is. CSak ez írja, hogy mindenképpen azon a gépen indítsam ahol telepíteni akarom. Ebből arra következtettem, hogy egyből akar telepíteni, ezért hagytam is. Szóval, ha pendrivera akarom felrakni, akkor akár másik gépen is elindíthatom?
-
JoolsNOS
veterán
Honnan tudnék letölteni bootolható win 8.1 pro 64 bitet meglévő termékkódhoz. (ssdre szeretnék átköltözni) Az msdn oldalról ha le akarom tölteni, akkor be kell lépnem microsoft accal. Viszont ha belépek, azt mondja, nincs jogosultságom letölteni egyik verziót sem.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Új win 8.1 laptop. (64bit pro, fujitsu lifebook a512) A vinyó folyamatosan teker. Hol jobban, hol kevésbé. Aprókat villan a led, és hallom, hogy halkat kerreg is a vinyó. Utánaolvastam itt a topikban, de egyik válasz se adott magyarázatot. 4 napja van meg, tehát az indexelést igazán befejezhette volna, de elvileg ki is kapcsoltam. Automatikusan csak a virusírtó indul a géppel. Már letöltöttem pár javasolt "mi használja a vinyót" programot, de ott kiemelkedő aktivitást nem láttam. A régi gépen win7el nem volt ilyen. Amint megjön a keret, megy bele az ssd, de azzal se feltétlenül lenne jó, ha folyamatosan dolgoztatná. Esetleg javaslat, hogy lehetne megszüntetni?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Új win 8as laptopon ha ssdre akarom áttenni a rendszert akkor le kell töltenem a microsoft oldaláról azt a verziót ami van rajta ( 8.1 pro 64bit) és aktiválásnál simán beírni a jelenlegi kódot? Illetve ha esetleg downgradelni akarnám 7re (mert azt kaptam hozzá recovery disk formályában) akkor szintén ezzel a kóddal tudom aktiválni?
köszönöm -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Minap vettem egy fujitsu laptopot. Telepített win 8 van rajta és kaptam hozzá win7 recovery lemezeket is. SSD-t szeretnék tenni a gépbe. Egyenlőre erre is a win 8at szeretném kipróbálni. Ezesetben le kell töltenem a microsoft oldaláról? Mert ugye lemezen csak win7 van. Aktiválásnál a jelenleg megadott kódot (amit a rendszerbeállításoknál látok) tudom használni? Illetve ha a win 7et akarnám felrakni lemezről, akkor ugyanezzel az aktiválókóddal menne? Köszönöm
Ja és még egy kérdés: hogy tudom kikapcsolni, hogy ne kérjen kódot a felhasználói fiókhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged