- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
bazsi83vp #35992 üzenetére
Nagyon faxa már a LibreOffice, épp tegnap raktam fel a legújabb verziót (4.1.1.2). 100 oldalas Excel táblákról nem tudok véleményt mondani, mert olyanhoz még nem volt szerencsém, de az biztos, hogy az instabilitást már kinőtte. Mostanában csatlakozott a támogatói közé egy nagynevű cég - a nevére nem emlékszem, C-vel kezdődik, itt olvastam a cikket, meg lehet találni -, a cél, hogy lemossa a Microsoft Office-t
-
bon
őstag
válasz
bazsi83vp #35950 üzenetére
Nem nagyobb sőt kisebb, de idővel úgy mint a Windows 7 is felhízlalja a rendszer magát.
Munkahelyi gépen 9 hónap után 5gb-os partíción 5 gb a szabad hely. Persze nem csak a rendszer van rajta. Itthon 60gb-ból 10 szabad 1 éves a rendszer, szintén nem csak a rendszer van rajta, mert nem sok értelme lenne, haa leggyakrabban használt programok meg a lassabb winyóról futnának.
-
pushalias
addikt
válasz
bazsi83vp #35955 üzenetére
Nyilván, ha a hardverkorlátban 16 GB szerepel, akkor a rendszer minden alkalommal kötelezően annyit foglal, és nem az a szükséges minimum, amin elvben mindig elfér. Amiképpen ha 160 km/h az autód végsebessége, akkor nem tudsz vele 80 km/h sebességgel közlekedni, hanem mindig csak 160-nal, és így tovább.
-
pushalias
addikt
válasz
bazsi83vp #35953 üzenetére
Hivatalos rendszerigény W7/W8
Windows 7: 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Win 8 : Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Szerintem te is érzed, hogy ez a dupla akkora ha csak egy nagyon picit, de túlzás.
Én pedig a 16-18 GB-os saccal elég jól beletaláltam.
-
pushalias
addikt
válasz
bazsi83vp #35950 üzenetére
Nem kétszer akkora, mint a Win7, ezt nem tudom, honnan tetszett venni. Nekem már fenn egy (sajnos, én hibám) full Office 2013, meg még pár apróság, meg a SkyDrive cache-elt fájlok, mittommennyi, és így olyan 24 GB.
(#35951) rgeorge Nekem is valami hasonló rémlett, ezért furcsáltam a kétszer annyit. Nem emléxem, mennyi volt a szűz 8.1 RTM pár napja, de valami 16-18 GB körül rémlik.
-
rgeorge
addikt
válasz
bazsi83vp #35946 üzenetére
Nekem elfért 40GB-os HDD-n a 32 bites windows 8 + VS 2012. De sok szabad hely nem volt, mondjuk 2GB memória mellett kikapcsolt hibernálással. Nem tudom megnézni, mennyi volt a szabad hely, mert át kellett költöznöm egy 80GB-sre meghibásodás miatt.
Laptomomon a 64 bites Windows 8 office 2013, VS 2012 mellett már több, mint 40 GB-ot foglal.
Szerintem a 27GB nagyon kevés lenne, a minimum-ajánlás 16GB (32 bites), 20 GB (64 bites).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest