-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
kerekfej #57235 üzenetére
A wifis nyomtatón te mit értesz? Gondolok itt arra hogy nekem is egy Canon MG5300 van és a routeren keresztül csatlakozik a hálózathoz. A nyomtató menüjében(van LCD kijelzője) beadtam a wifi jelszót és onnantól fogva a hálózat része. Szerintem neked is azt kellene elérni hogy a hálózat része legyen tehát a routeren keresztül csatlakoztasd. Ha már be tudtad adni a wifi jelszót a nyomtatónak akkor ezután ugyan úgy felveszed a Nyomtatók Hozzáadása fülön. El kezd keresni és egyszer csak megtalálja és ennyi.
-
kerekfej
őstag
-
szeva000
addikt
válasz
kerekfej #22755 üzenetére
Én igen...a samut meg eladtam azonnal....
Azóta rájöttem,hogy az sem ér ennyit,mikor kint németeknél talált a haverom 11k-ért komplett win8-at,a frissítés is(ugyanez a dobozos verzió kint 10k volt)
Így a másik win8-at már ő hozza haza 2hét múlva,nem kínlódunk itt ssd vásárlással -
xxSanchez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest