- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Roy
tag
Igen,pont ez a szolgáltatás nem megy(ment).Nem keres(ett) metró alól gépelés hatására.
Megoldottam:
Vezérlőpult > Programok és szolgáltatások > Windows-szolgáltatások be és kikapcsolása > Windows search-ben nem volt pipa.Köszi mindenkinek.
A rendszer működését próbáltam gyorsítani,az ilyen és ehez hasonló funkciók kikapcsolását nem javaslom senkinek
Viszont a swap áthelyezése winyóra szerintem jó dolog. -
pzstm
titán
előtte mindig napi egyet ugrott a verziószám, aztán meg párszázat? de ezen ne veszekedjünk szerintem
Lényeg, hogy 9200-as assemblyből a hétvégén hat újabb készült, összesen 7 van már belőleMeg amúgy mi most itt verziószámokról "vitatkozunk", amit a userek 99%-a sosem lát illetve azt sem tudja, hogy létezik
-
janos666
nagyúr
Lehet hogy efelett elsiklottál: szerintem egynél sem fog (perelni).
De azért van különbség a "kalóz Windows-t használok, de szép csöndben otthon", és a "belépek az online MS accomba is a lopott MS Windows-al" közt. Utóbbi nálam már kezd átmenni egyfajta "megélhetési bűnözésből" pofátlanságba, amit már nehezebb csendben tolerálni.
Csak emiatt mondtam, hogy azért fogja mégis totál csendben tolerálni az MS, mert jó ez így neki ahelyett, hogy Linux-ot használnának ezek az egyének. (-> Ahogy te is mondtad, hosszútávon teljes képben jobban járnak így.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen egeret válasszak?
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest