Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Próbálta vki telepíteni a Realtek drivert? Nekem azt írja, hogy nem található a program által támogatott eszközmeghajtó ( vmi hasonlót... ).
A CP-re felment a driver ( 2.68-as ).A Win saját driverével is tökéletesen megy a hang, csak a testreszabhatóság miatt kéne a Realtekes verzió.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha elindítom az Aida64 2.50. legfrissebb változatát, akkor fekete képernyő és a gép restartol egyet. Másnál is?
Az ikonokról, hogy lehet eltüntetni ezt a kis pajzsot?
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok, Consumer Preview-ról tud a telepítő exe frissíteni gond nélkül, elkerülve ezzel a friss telepítést ?
-
mdraco
őstag
Van aki skpye-ot használ? Csak nálam van baj vele?
Kénytelen vagyok vissza tenni a win 7-t. -
AthlonXP
őstag
Na felraktam én is a rendszert, már onnan írok...
Nektek talált frissítést a Win ( x64 )?
Nekem 3-at is, ebből 2 a Windowshoz, 1 meg a Defenderhez jött.
Próbáltam telepíteni az MSE-t, de egyből kiírta, hogy a Win ezen verziójában levő Defender gyakorlatilag ugyan azt tudja, sőt még többet is... Adott egy linket, ahol utána lehet nézni az eltéréseknek, de azt nem néztem, csak kíváncsi voltam, hogy szól a telepítéshez a cucc...(#6587) kertsa:
Én simán ki tudtam írni a Neroval ( 10 ) és én is RW-re írtam. Nyilván nem sima DVD-re fogom kiírni, hogy aztán majd januárban eldobhassam az egészet..Szerk: nem szóltam, azt hittem a Win 8-at akarod...
[ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Hol is lehet a Zene alaklmazásban hangerőt állítani?
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Lehet egy bootolható cd-t dvd-re kiírni úgy, hogy az bootoljon?
Mert eddig sehogy nem jött össze
-
Tomix24
addikt
Valaki próbálgatta az AMD ATI catalysteket? [link]
AMD Catalyst 12.6 (8.980.0 May 22) AMD Official BETA
és
AMD Catalyst Windows 8 Preview Driver (8.972.4 May 30) AMD Official BETAEzek a legújabbak. A 12.6 futthat vajon win8-on, vagy csak amit kifejezetten a Win8-hoz írtak?
-
kertsa
senior tag
Hol találom a windowsba épített cd/dvd írást?Megvan[ Szerkesztve ]
-
jimmy399
senior tag
-
front3r
őstag
Hmm érdekes, nekem is van ilyen benyomásom hogy nem túl informatív. De már informatívabb mint a CP. Persze Metros progikon belül.
Szerintem majd lesznek a store-ban olyan programok, amelyek informatívabbak live tile-okon is. Az más kérdés, hogy fizetősek lehetnek.
Nekem a problémám még az, hogy kevés a storeban a progi. -
vlevi
nagyúr
válasz
front3r #6572 üzenetére
Másik "csodagomb", ami a Win8-al jelent meg a Win+X Ez a start menü helyén megjelenít egy listát a sűrűbb rendszergazdaz funkciókról. Control panel, command windows admin módban, satöbbi...
Más:
Oly régen használtam már a W8-at, hogy el is felejtettem mi nem tetszett a metro felületben.Mert használnám szívesen, de sajnos túl kötött és túlságosan információszegény. Nem tudom máshoz hasonlítani, csak az androidos felülethez, ott is a 4-eshez, de akár a telefonon futó 2-es droid is jó példa.
Itt, a metroban van email, naptár, időjárás csempe, leginkább ezt tenném ki egy start képernyőre, ahogy a telefonomon is kinnt van. Meg néhány bizbaszt.
Droidos táblán ki tudok tenni úgy egy email widgetet, hogy az elfoglalja a képernyő felét, és mutassa az inboxot, mellé a naptárat, több napi, vagy akár havi nézetben, ezek alá mondjuk az időjárás előrejelzést, és még néhány fontosabb ikont, amit sűrűn használok.W8 alatt viszont meg van kötve a kezem, mert van négyzet alakú, és kétszer olyan széles téglalap csempe. Az email csempe és a naptár is csak az utolsó bejegyzést lóbálja (nem tudom máshogy megfogalmazni, hogy minek mozog), és ha többet akarok látni, akkor be kell lépni az alkalmazásba, megvárni, míg betöltődik, konstatálni, hogy semmi hasznos újdonság nincs, ki kell lépni, átmenni a másikba, harmadikba, ...
A droidos felületen viszont csak ránézek a képernyőre és már megyek is tovább, mert látok 10-15 emailt, jópár naptárbejegyzést, és látom, ha van köztük új.
Ha pedig nem akarok élő csempét, csak egy program indító ikonjának használnám, arra túlságosan nagyok ezek a csempék. Feleslegesen zabálják a helyet a képernyőn.
Emiatt gondolom azt, hogy nekem táblagépen sem tetszene a w8. -
Boonen007
őstag
Win8 ati RP driver gagyi nekem, nem ismeri fel, hogy van APU és rendes videókari is a notimban, azt hiszem megy fel a win7 12.6 béta. Nincs semmi speciális beállítási lehetőség, ezen még dolgozniuk kell.
(#6574) janihunk
Ahogy mondod, nem tudom mit gondol az AMD mindenki csak gagyi gépre teszi fel a 8-as Windowst? Ja nem mert azokat nem is támogatja a driver amit ki ad... Akkor meg most mi van?[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz
Tomix24 #6569 üzenetére
Van: Windows gomb + R
De ki tudod választani a bal alsó sarokban a jobb klikkel is.
Lefagyásra: BIOS-ban kapcsold ki a SATA Power Management-et! Nekem a CP-nél ez oldotta meg, nem csak lefagyott hanem kék halált dobott anno. Igaz nálam már semmi gond nincs vele, RP-vel már jó.[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
meglepődtem én is ma reggel amikor cold startnál a gép ~10 sec alatt elindult. mondom magamban nofene
a CP is akkor lassult be amikor ráerőszakoltam az ati drivert... most nem követem el ezt a hibát
(#6569) Tomix24 futtatáshoz windows gomb aztán gépeld mikell, szolgáltatásokat meg a task managerben megtalálod
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Az időjárás tile nekem sem live sajnos majd még piszkálom kicsit hátra magára talál
-
Tomix24
addikt
Gyors gyors, de van futtatás menüpont? Le akarnék minden fölös szolgáltatást állítani, illetve regedittel pár dolgot. Hol van a futtatás parancs?
Illetve a gép lefagy ha a restart-ra megyek, csak a kikapcsolás segít
Ja és ugyanazon beállítások mellet akadnak a filmek
[ Szerkesztve ]
-
janihunk
senior tag
De jó hogy nekem meg pont most halt meg az RW dvd. F@szomba,.
-
pzstm
titán
tegnap este felraktam én is pendrive-ról, VHD-ra. 20 perc elteltével már be is jelentkeztem.
Sokkal gyorsabbnak tűnik VHD-n is mint a CP, meg az egész rendszer valahogy a gyorsabb érzetet kelti számomra. MAjd még ma késő este nyúzom kicsit.(ui.: DDOS támadást meg ezúton is köszönöm, gondolom az RTM megjelenésekor is hasonlóra számíthatunk
)
-
student
őstag
azt lehetséges hogy csinálok utolag egy 40gigás particiot és oda nyomom fel win8-t a másikon meg van windows 7? és akkor bootnál választhatok hogy melyiket
-
rolixyz
tag
Sziasztok!
Nagyon szeretném kipróbálni ezt a Release Preview változatot, viszont a CP-vel volt egy olyan gondom, hogy bár ki tudtam küldeni a képet az lcd tv-re, rendes catalyst driver hiánya miatt sehogy sem tudtam elérni a méretezési beállításokat, és a kép vagy 15%al kisebb volt, hiába full hd felbontásra volt állítva. Ati HD4890-es videókarim van, viszont a RP-hez készült catalyst csak HD5000től támogatja egyelőre a kártyákat..
Tudtok valami megoldást, amivel rendes méretű képet tudnék csinálni a tv-n, fekete keret nélkül?
Előre is köszönöm! -
Gorneck
legenda
A tileok nem sokáig működtek élőként...
-
westcoastog
veterán
Tegnap próbáltam föltelepíteni pendrive-ról, de bebootol és csak a windows feliratos képernyőig jut, onnan nem mozdul, pár percet biztosan vártam vele, és nem ment tovább, mi a gond?
-
Boonen007
őstag
Félig magyar Win8RP nem semmi
Jönni fog teljes magyar nyelv is hozzá, vagy ez marad?
-
ubid
senior tag
Vírusírtót nem érdemes felrakni külön igaz ? ( MS SECU ESS )
-
Gorneck
legenda
Minnyá dobom is fel SSD-re, csak lenne már kész win7 backup...
-
mdraco
őstag
A skype állandóan kb 25%-on járatja a procit
-
Hunyika2
tag
Akkor most mégsem lehet magyarítani? :/
Meg mondjuk nekem kicsit lassabbak tűnik a telepítés mint a CP-ben volt, sokszor elgondolkodik, h akar-e telepíteni valamit...
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz
polonic #6545 üzenetére
Megvan.
Vak voltam. Jobb oldalon a charm bar-on beállítások, utána accountra rá kell nyomni és ott lehet.
Ez a rendszer kurva jó! Eszméletlen! Nagyon bejön! Már szeretem a metro-t is! Nem gondoltam volna az elején, hogy ezt mondom. Biztos nagy szerepe van benne a windows phone-nak.
-
mdraco
őstag
Mivel szoktatok kilépni az app-okból? Én ALT+F4-el, de nem lép ki teljesen.
-
bAtt001
addikt
nem amiatt, nem adtam hozzá az accountomat és mégis magyar
telepítésnél kérdezte a bill kiosztás milyen nyelvre legyen, az lesz a ludas
(#6537) polonic szerintem meg király, jobb mint az a domború zöld üvegcsík ami eddig volt
(#6540) papa019 jah amúgy énis tolnám glass nélkül csak a tálca még elég bután néz ki ebben a változatban ha nem átlátszó így marad az üvegesedés egyelőre
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
o, hogy az a... en angolul akarom hasznalni a rendszert, nekem ne legyenek a metros appok magyar nyelvuek.
-
worxland
addikt
Akármit motyogtak a start menü kiirtásáról, a Classic Shell működik rendesen. A végén még használni fogom...
-
polonic
félisten
Alapból tartalmaz flash player a rendszer. Igaz elavult rendesen. Még a 11.xxxx a verziószám.
-
AthlonXP
őstag
-
nah ezt már szeretem: az ie10 megjegyezte a felhasználóveim
-
Воланд
titán
válasz
AthlonXP #6524 üzenetére
de, igy van. ez csak egy plusz biztonsagi megerosites es elso blikkre a skydrive miatt kell. de ha majd en is kipihentem magam, akkor megnezem pontosan, hogy mi ez.
szerk.: jah, nagyjabol jol sejtettem, a microsoft account miatt kell. plusz biztonsagi lepcso.
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Na várjál... ratyi vagyok már így ilyen későn, hajnal 2-óta fent vagyok, meló miatt és kissé be vagyok lassulva, de nem értem mire gondolsz, hogy én mit kapok majd?
Mert én azt hittem ezt is úgy kell telepíteni, mint az eddigieket, hogy install, aztán a megadott kódot beírni, ott aktiválja magát a rendszer és kész. De javíts ki, ha nem így van... -
vlevi
nagyúr
Na, úgylátom a metro felületen továbbra sem változott az, hogy mindíg a startra megy vissza.
Nevezetesen, a metros levelezőből megnyitok egy oldalt a metros IE-vel, ott van egy pdf, azt megnyitja a metros pdf olvasó. Ha bezárom a pdf olvasót, a start menüben találom magamMiért nem az IE-re vált vissza? És természetesen, ha az IE-ből nem nyitom meg azt a PDF-et, hanem bezárom az IE-t, akkor is a startra dob vissza, és nem a levelezőre...
Hú, gyerekek, ebből nagy felhördülés lesz, tiszta bukás a Win8
Legalábbis a titkárnők körében. Nincs pasziánsz
[ Szerkesztve ]
-
mdraco
őstag
Más key-el most jó, nem kér aktiválást.
-
AthlonXP
őstag
"a telepítéskor megadtál egy mobilszámot, oda küldött egy SMS-t. Telepítés után a kis zászlón van egy "Trust this PC", arra kattintva az IE-ben behoz egy ablakot, ahol a gépnél mellett van egy confirm. Ide kell beírni az SMS-ben kapott kódot."
Ez most tényleg kell, nem elég csak a megadott kódot beírni?
Egyáltalán miféle számra kell sms-t küldeni? Bocs, de még csak most jön lefele, telepíteni meg holnap fogom, csak érdekelne, hogy megy a telepítés... -
Penge_4
veterán
"We couldn't create a new partition or locate an existing one"
Na asszem ezt kihagyom. Csak tudnám, hogy miért fáj neki 4-nél több elsődleges partíció így 2012-ben...
-
polonic
félisten
Miért nem tölti le a mail app az összes levelemet?
Beállítani sem lehet. . .
-
Alister71
nagyúr
Opr. neve Microsoft Windows 8 Professional - Aida szerint.
-
vlevi
nagyúr
-
wwhy
veterán
válasz
FrozenThrone #6496 üzenetére
az végére "megbolondult": az utolsó 1,2GB-on 2,5-3,2 MB/s-re gyorsult
-
ubid
senior tag
Valaki próbált már Torrentezéshez PeerBlock-ot felcsapni ? ? ?
nekem nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!