- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
westcoastog #57657 üzenetére
Összefoglalóból:
A rendszer minden egyes bejelentkezéskor jelszót kér, hogyan tudom ezt kikapcsolni?
Nyisd meg a futtatást és írd be, hogy "netplwiz", a megjelenő ablakban vedd ki a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" jelölőnégyzetből majd kattints az OK gombra és add meg a bejelentkezéshez használt felhasználónevet/e-mail címet és jelszót.Tőlem aztán nem kell elnézést kérni...
(Amúgy is bocsánatot szokás kérni, elnézni csak a bika 2 szarva között lehet
)
-
szabonagyur
félisten
válasz
westcoastog #57653 üzenetére
Ha van jelszó rajta akkor miért ne tudnád kiválasztani? Nekem sem Pro van mégis tudok választani, de természetesen induláskor az utoljára használt fiókot mutatja, hogy adjak meg jelszót, de ott a vissza nyíl és ott a többi fiók.
-
szabonagyur
félisten
válasz
westcoastog #57623 üzenetére
Jelszó kell minden fiókra, máshogy nem nagyon lehet.
-
válasz
westcoastog #23848 üzenetére
Ahogy már sokszor leírtuk, az aktivációs eljárás kismillió helyen lukas és kijátszható. Mondok egy példát. Veszek egy laptopot Windows 7 OEM verzióval, aztán kidobom a laptopot a kukába, majd egy másik gépre egy sima Windows 7 lemezzel és a régi laptopon levő kóddal felrakom a Windows-t. Jó esetben simán aktiválja online, ha meg mégsem akkor a telefonos automata minden kérdés nélkül küld nekem aktiváló kódot. Ettől még nem lesz jogtiszta a Windows a másik gépen, de a Windows-ban simán azt fogja kiírni.
ps: Amúgy az EULA pont a szentírás, semmi más nem számít, ugyanis azt fogadod el amikor az Install gombra böksz....
-
válasz
westcoastog #23846 üzenetére
Honnan szedtem? EULA, licencfeltételek, sorolhatnám. Nem a semmiért kerül töredékébe egy OEM Windows mint egy dobozos.
-
válasz
westcoastog #23815 üzenetére
Az OEM Windows a géppel (alaplappal) hal, ha garanciális csere az már más tészta.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
westcoastog #23815 üzenetére
Ennek a csókának a legalitás már az agyára megy,csak erről tud beszélni.
Am West Coast-Béke!
-
válasz
westcoastog #23811 üzenetére
Ha már a teljes gépet kicserélted (alaplapot is), akkor már most sem legális az a Windows, de persze amúgy bármeddig engedi aktiválni.
-
válasz
westcoastog #23807 üzenetére
A Win8 upgrade egyébként később leválasztható róla, ha másik gépet akarnál vele frissíteni, nem fognak összeolvadni.
-
válasz
westcoastog #23805 üzenetére
Marad a Win7 féle OEM korlátozás, örökre a géphez ragadt az már.
-
samgar
őstag
válasz
westcoastog #10423 üzenetére
Van akinek igen. De leragadhatunk valami nyolcvanas évekbeli borzalomnál is, csak sikerüljön visszatartani a gyomrom tartalmát. Tényleg nem értek néhány embert, a kurva nagy pure designal, legyen minél primitívebb és egyszerűbb, mert nekem ez az átláthatóbb. Stb, stb... Egy nagy kalap szar az egész kinézet.
-
janihunk
senior tag
válasz
westcoastog #10423 üzenetére
Igen! Tudom hülyeség de ez nekem kell és kész.
-
dergander
addikt
válasz
westcoastog #10198 üzenetére
A hitel B hitel C hitel folyószámlahitel van bőségesen lehet falatozni....nameg végszóra a provident
-
Alister71
nagyúr
válasz
westcoastog #10195 üzenetére
Igen. Ami jelenleg elérhető, Enterprise vagy Pro, jónak tűnik, és egy parancssor segítségével aktiválni is lehet. 2013.02.02-ig lehet vele használni. Vagyis amíg megveszed a boltba a saját verziódat, addig tökéletes, és nyugodtan tesztelgetheted, hogy kellesz-e majd neked, vagy sem.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #9615 üzenetére
Hát, ha 3 évente az MS-nek az első bittől az utolsói teljesen új OS-t kellene készíteni, akkor talán kevésnek lehetne tartani az időt. De ilyen nem nagyon van, ráadásul az MS óriási erőforrásokkal, lehetőségekkel rendelkezik, hogy megoldja ezt a feladatot. Szóval 3 évnek (ami nem is három, mert egy-egy OS tényleges fejlesztése nem az előző kiadása után kezdődik) bőven elégnek kellene lenni.
-
janos666
nagyúr
válasz
westcoastog #9615 üzenetére
A Vista jó sokáig készült, ma mégis a gyengébb eresztések közé soroljuk a sokáig közkedvelt XP és a kitupírozott Win7 közt (a Vista-nak kellett volna olyannak lennie, mint a Win7, és Win8 kapcsán most ugyan ez a félelmem, hogy ezt mondjuk majd a Win9 után is).
-
Tibi86
aktív tag
válasz
westcoastog #9594 üzenetére
Számomra is érthetetlen a telepítő kinézete. Nem sokba telt volna metrossá tenni.
Gondolom a usereket nem akarták sokkolni még az új ikonokkal is.
Például, ha megváltoztatnám a böngésző ikonját édesanyám gépén, tuti jönne a telefon, hogy nem tud internetezni, mert nem találja. -
janihunk
senior tag
válasz
westcoastog #9594 üzenetére
Mert 80% van win7 az egész. Soha nem fognak 0 ról kezdeni egy oprendszert. Mert a 3 évebe nem férne bele és ha bukik akkor az nagyon nagy pénzkiesés lenne.
-
L7wy
őstag
válasz
westcoastog #9422 üzenetére
westcoastog (#9422)
Ez nem így működik, egy informatikust sokszor kötelez a piac. Egy Windows uralta világban ha nem is kötelezően, de erősen ajánlott a legújabb Win használata. Nekem nem lesz nehéz hozzászoknom, de egy átlag user sose fogja szeretni azokat a dolgokat, amiket nem lát, de ott vannak. (egyszer régen csináltam egy olyan visual basic programot, amely keret nélküli volt, és az X gomb egyszínű volt, és olyan mint a program háttere (tehát beleolvadt a háttérbe), akinek megmutattam, senki sem tudta bezárni a programból direkt módon, dehát hogy is tudta volna, mikor semmi jel nem utalt arra, hogy ott van egy X)(#9416) ng0ofy
Inkább örülnél neki, hogy több hasznos hely marad...
Ez hogy érted? Win8 esetében például lehetne egy derékszögű egyenlő szárú kis háromszög a sarkokban, vagy akármi más, ami jelzi, hogy ott van valami. Ez nem foglalna el helyet. Outlook.com esetében pedig hover nélkül is ott lehetne a lefelé nyíl, semmi hellyel nem lenne kevesebb.
(#9423) woland_y2k
Én se Windows 8-ra, illetve 9-re gondoltam, hanem annak a fejlesztése alatt a metró design/logika tisztulására. Tehát, remélem, hogy a Windows 9 fejlesztése alatt ők is majd úgy fogják látni, hogy hiba a láthatatlan dolgok használata.Windows 7 alatt például hogy tudták szépen logikusan megcsinálni a jobb alsó sarokban az "Asztal megjelenítése" gombot? Annyira nehéz lett volna a start-ra is valami ilyen megoldás?
-
fatallerror
addikt
válasz
westcoastog #9378 üzenetére
haha én most végeztem a sulival és ott a sárgacsekket megismertem mert volt jópár 3. vizsgám : DD
-
válasz
westcoastog #9378 üzenetére
Akkor előbb kénytelen leszel felnőni
-
< CyberBob >
őstag
válasz
westcoastog #9380 üzenetére
Aki "gémer kiadást" használ azt nem tartom Win felhasználónak. Az egy külön MS független termék.
-
torrentszaki
tag
válasz
westcoastog #9364 üzenetére
Nekem is megérné. Már előre látom a kérdéseket fórumokon:
"Nekem loaderrel lett regisztrálva a Win7-em frissíthetek-e kedvezményesen?" -
csabiks
senior tag
válasz
5rongyért még nekem is beleférne, így nem fogom megvenni.
-
fatallerror
addikt
válasz
westcoastog #9371 üzenetére
hát nem is utánvéttel : DDD mi mással lehetne
-
válasz
Nyilván arra megy ki az egész, hogy most mindenki rohanjon és vegyen gépet Win7-tel, mert milyen jó lesz olcsón Win8-ra frissíteni. Hülyék lennének már meglévő gépeket bevenni, az nem buli.
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #6653 üzenetére
simán mennie kell neki
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #6640 üzenetére
nem annak, hanem a meghajtóidnak. Win7 alatt ami F volt az lehet itt már G vagy H (leginkább a 100 megás rendszerpartíció miatt, parancssorban ugyanis annak is betűt ad
)
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #6640 üzenetére
list vol parancsot add ki diskpart után. Más lesz a betújele mint Win7 alatt volt
majd "ATTACH VDISK"
utána bezárhatod de kattints a telepítő ablakban a refresh gombra (legalábbis nekem csak akkor jelent meg)
-
L7wy
őstag
-
válasz
westcoastog #6248 üzenetére
VHD-nál nem egy fájlban van minden, és ezt használja a virt. szoftver? Vagy én tudom rosszul.
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #2437 üzenetére
gondolom
-
polonic
félisten
válasz
westcoastog #1337 üzenetére
Persze, jó lehet.
Nem jól fogalmaztam. -
Воланд
titán
válasz
westcoastog #1249 üzenetére
bcdedit /delete {identifier}
szerintem így kell, az identifier helyére a win8-ét kell írni.
amúgy meg igen, fixmbr helyrehozza, ha valamit nem jól csinálsz
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #1245 üzenetére
bcdedit /? delete
hülyeséget nem akarok írni, ez meg leír mindent
-
Воланд
titán
válasz
westcoastog #1245 üzenetére
parancssorba bcdedit aztán szerkeszd manuálisan
-
email6
tag
válasz
westcoastog #1231 üzenetére
Én is kilőttem a registry-ben. Mennyivel kellemesebb így a rendszer.
Egyébként táblagépen biztos oké lenne, de egérrel egyelőre nem tetszik.
-
L7wy
őstag
válasz
westcoastog #1220 üzenetére
(#1185) woland_y2k így XD Hiába, minden ami metró az elég s z a r XD
-
RaZroX
addikt
válasz
westcoastog #1058 üzenetére
Hogy ez a "béta" és ezután csak RC lesz és nem külön Béta.. Legalább is én ezt feltételezem aztán ha nem így van akkor bocsánat
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #1044 üzenetére
Nem mindenki. Csak akinek Windows LiveID-ja van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged