- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
bAtt001 #40407 üzenetére
A nagy Vírusirtó topicban értenek hozzá jobban, nem itt...
Lekisebb erőforrás igényű a Webroot, de az fizetős, igaz volt 6 hónapos rtial belőle, lehet még használható, v már nem... -
vlevi
nagyúr
válasz
bAtt001 #9650 üzenetére
Duplán nincs igazad. Az egyik, hogy azt a részét elismerem, hogy ez nem egy egyszerű teljesképernyős start menü akar lenni, hanem annál több.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy ugyanolyan gyorsan el lehet érni, mint a régiben. És hozzá nem nyúltam a Win7 start menüjéhez soha, mégis a gyakrabban használt dolgok odakerülnek az elejére. A régi start menüben marharitkán kezdek el keresni, kizárólag akkor, ha valamelyik 1-2 havonta indítandó progira van szükségem. Amit sűrűbben használok, azt a win7 előrébb hozza, hogy ne kelljen keresni.
Ezt nem tudja az új indítófelület (szándékosan nem hívom start menünek). Azt sem tudja, hogy az egyes telepített programokat automatikusan berakja valami csoportba, amit a régi start menüben külön mappákban volt. Most már akkor nehezen átlátható, csak csak 1-2 programod van telepítve. Pl. Visual Studio béta és az Office. Ez a kettő együtt vagy 20 új ikon, és nem fér ki 1920x1080-ban. És akkor még a Delphit és a hozzá tartozó komponenseket fel sem raktam a arra a gépre. Továbbra is tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy bizonyos dolgokban próbálna újítani ez a felület (élő csempék), de azok az élő csempék elég gyenguszok, viszont a felület hatalmas visszalépés, ha valaki tényleg csak a régi start menü leváltására használná. -
bon
őstag
válasz
bAtt001 #9660 üzenetére
Nagy részét én is így gondolom, embernek van egy Windows Phone-ja, xbox 360-a, Surface, és asztali gépe Windows 8-al. Bármelyikhez is üll oda, egyből tudja hazsnálni a felhasználói élmény is közel azonos. Azoknak különösen jó, akik kevésbé értenek a gépehez így elég megtanulni 1x és tudja használni a család többi gépét is, már ha a felsoroltak vannak a családnak.
-
sonique
őstag
válasz
bAtt001 #9650 üzenetére
de miért kell ennek teljes képernyösnek lennie felesleges asztali pc re és nem praktikus
lenyen metro style start menü méretben miért nem jo ...
szerk :
felraktam ezt
http://www.stardock.com/products/start8/miért nem lehettet ezt gyarilag igy csinalni
eredeti merto oldalt hasznalja
de nem foglalja el a full képernyöt na igy hasznalhato ... -
worxland
addikt
-
pzstm
titán
-
vlevi
nagyúr
válasz
bAtt001 #5541 üzenetére
Tényleg nincs ott
Kicsit utánaolvastam, és megint a táblagépnél kötünk ki. Egy táblában van erre külön érzékelő (orientation sensor), és ahogy forgatod a táblagépet, úgy áll át automatikusan a képernő is.
Asztali gépen ilyen nincs.
Valahol nincs egy "enable rotation" bizbasz az advanced beállítások között. Mert olyat is olvastam, hogy ha van, akkor a Ctrl+Alt és a nyíl gombokkal lehet váltogatni.
De kipróbálni nem tudom, mert virtuális gépen van, és egyrészt én sem találok ilyen beállítást, másrészt a ctrl+alt azonnal kidob a virtuális gépből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest