- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
Boonen007 #46145 üzenetére
A hivatalos: Windows 7 USB/DVD download tool
Rögtön a tölthető exe: http://images2.store.microsoft.com/prod/clustera/framework/w7udt/1.0/en-us/Windows7-USB-DVD-tool.exe -
-
King Unique
titán
válasz
Boonen007 #33631 üzenetére
Nem baj...
, storeban csak akkor jelenik meg, ha angol nyelvű 8-ast használsz, ráadásul ez a 8.1 közel sem a végleges, sok benne még a bug, szal nem érdemes jól működő 8-ast erre lecserélni még, majd ha végleges kijön.
Ha ki akarod próbálni, ott a Virtualbox, v nekem is ajánlották itt VHD-t [link]. -
DeSanto
őstag
válasz
Boonen007 #21790 üzenetére
Csak ezek a játékok léteznek! Igazad van!
Csak megsúgom hogy tavalyi játékot nem tudtam telepíteni mert hibával leállt.
A másik tavalyi game pedig fekete képernyővel jutalmazta az indítást.User error-t lehet nem nálam kellene keresni....
Amúgy meg felesleges bármit is leírni a "amit mi használunk az a jó" "emberkék" rögtön ugranak mint dögre a legyek!
-
Ribi
nagyúr
válasz
Boonen007 #14824 üzenetére
Ahh igen szerk idő letelt.
Szóval ez nem megoldás, hogy tegyél ki mindent desktopra.
Ezt XP alatt is meg lehet tenni, sőt Win 3.1 alatt is.
De fel van rakva kb 30 program, mindegyik fejenként kb 2-6 komponenssel.
Nem akarom mindet kitolni egyesével a desktopra, sőt azzal sem akarok foglalkozni hogy nyamvadt ikonokat gyártsak. Vagy mostmár ez a trendi így használjam és kész?
Ezek engem is zavarnak amúgy.
Vagy eddig az ablakot nyitottam ki ha szellőztetek, de holnap befalazzuk és használd az ajtót? Mert én ezt mondom. Elküldenéd nagyon messze, ha valaki ezt mondaná neked. -
afgk2012
tag
válasz
Boonen007 #14813 üzenetére
Azthittem fontos a kiegyensúlyozott tájékoztatás. De ha nem, hát nem.
(#14814) szabeska: Mi fér el ott? 3-4? és ha sokkal többet használok?
(#14815) Ribi: Igen, azokat is lehet már pécén használni és a linuxal sem kell kitépned a hajad. Mikor próbáltad utoljáta? 8 éve, 5 éve? Le vagy maradva néhány brossúrával. Amúgy nekem semmi bajom a picipuhával. Ahogy a többivel sem. És nem is reklámozom egyiket sem a másik rovására. De jól láthatóan mások ezt teszik. Kell valami ellenpont. Vagy nem?
-
Sweet Lou 6
addikt
-
-
front3r
őstag
-
pzstm
titán
válasz
Boonen007 #8526 üzenetére
40dollárért, hálából mert teszteltelésben segítettél
Viszont:
you need "an underlying license for either Windows XP, Windows Vista or Windows 7". Luckily for most people, finding a Windows license from the past 11 years shouldn't be that hard, still enabling you to upgrade extremely cheaply.ez most még nem annyira világos mire is gondolnak....
-
-
-
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Boonen007 #6090 üzenetére
A "választásos hülyeségnek" éppen az a lényege, hogy ne csak neked tetsszen hanem minél több embernek ugyanis nem merő szórakozásból írja az MS a Win-t hanem hogy minél több eladott példány után kövérre keresse magát. A metro felülettel nincs gond mert egy kattintás a desktop kockára és már el is van felejtve viszont a start menüt vagy az aerot (eddig is választható volt) felesleges volt piszkálni. Az jön le az egészből hogy az elavult eszközökkel használható (nagy nem tapicskolós monitor, bill, egér) desktop csak másodlagos felület, viszont ha igen akkor ha már nem akarnak hozzá tenni legalább feleslegesen ne butítsák le.
"Egyébként pedig, az aki csak azért jön ide, hogy fikázza az mehet is tovább mert unalmas napi 10x ugyan azt olvasni, hogy így sz@r úgy sz@r a W8."
Nekem pedig az unalmas ha valaki nem csak azt írja le, hogy mennyire tetszik a "forradalmi, letisztult, egyszerű" kinézet hanem leírja mi az ami nem tetszik rajta akkor egyesek mindjárt magukénak érzik, hogy megvédjék az MS-t és a nyolcast.
Persze nem azokat védem akik csak sz@rozni tudnak, de ez még is csak egy szakmai fórum akar lenni akkor viselkedjünk is úgy. -
törölt tag
-
polonic
félisten
válasz
Boonen007 #5915 üzenetére
Nekem a metro tetszik. Kinézettel nincs semmi baj. Sőt, az új desktop kinézet is tetszik.
A metroval a használat a baj, ha desktopon egérrel kell használni. Tapicskolós eszközzel viszont a használat is tetszik.
Mára viszont már megszoktam a használatot is egérrel. Nem azt mondom, hgoy már tetszik is. Csak meg van szokva, aztán elfér. -
vlevi
nagyúr
válasz
Boonen007 #5820 üzenetére
Akkor is fenntartom, hogy legalább 1 éve a piacon kellene lennie egy táblára készült windowsnak, mert mostmár az embernek két dolog jut eszébe, ha táblagép. iPad, vagy android. Ráadásul a droidos táblákból 60-160 ezerig van választék. A win8-as táblagépeket nem tudom hova tenni.
-
törölt tag
válasz
Boonen007 #5735 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, csak arra mondtam, hogy jobb lenne ha vagy nem tennének be képet - mert azért napszakoknak megfelelően változik - vagy valami olyan képet tennének be ami nem abszolút elvágó... pl Budapestre nem dobnának oda egy tengerparti képet, mert kb annyira illik oda, mintha New York City belvárosából passzentoltak volna be egyet
Nyilván itt arról van szó, hogy az MS megbízott megint egy profi fotós csapatot aki elvégzi a melót, de nem hogy a kisebb városokba nem jutnak el - ami azért valljuk be nem lenne egyszerű tekintve azt, hogy Magyarországon van 3200 település, amiből ha csak a 10%-ot vesszük is 320 van, és ugye ott még kombinálgatni, napszakok és időjárási események függvényében
Mission Impossible kategória -, de még a kisebb országok világ városnak számító fővárosaiba sem
-
Zoli1222
addikt
-
janihunk
senior tag
válasz
Boonen007 #4772 üzenetére
Azzal nálam kékhalálozott párat. Itt van mi szem szájnak ingere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged