- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Tibi86 #26008 üzenetére
Nyilván nincs akkora siker, mint a 7. Nagyon más körülmények között jelent meg. Egyszerűen össze sem lehet vele hasonlítani. Akkor lenne a hetes jó alap, ha 2017-ben jelenne meg a 8.
Sőt, akkor sem, mert a pc piac csökkenőben van. 1 év alatt esett 11%-t, ami bődületesen nagy szám.A win7 sikerét csak egy olyan oprendszer múlhatja felül ami egyszerre van jelen a táblákon, laptopokon, asztalikon, és mobiltelefonokon. Ez pedig még legalább 2-3 generáció, mire ezt a szintet elérjük.
Amúgy az indexes cikk még másban is ferdít, a w8-t meg lefele húzza.
w8 netes részesedés két hónap után 1.74, a w7 5.8 volt. Még ha nagy is a lemaradás, azért nem kell mér rájátszani. Maradjunk a tényeknél.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Tibi86 #25996 üzenetére
A windows 7 részesedése +2 hónapnál 5.8% (neten mér részesedés) volt. itt 6% felettit jelöl (eladások voltak ekkorák). w8 1.8% részesedésű 2 hónapnál (ez nem az eladási, hanem a neten mér részesedés)
Tehát a cikk hatásvadász ÖNIGAZOLÓ módon összevet két különböző adatot.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Tibi86 #25992 üzenetére
Azért azt megjegyezném, hogy a grafikonon el vannak torzítva az adatok, mivel nem értem az 5.8% mit keres a 6% fölött így nem is veszem komolyan. Az indexen már sokszor bebizonyították, hogy közük nincs az informatikához.
Meg is találtam az eltérés okát. A korábbi windowsok esetében a hivatalos eladási értékek vannak feltüntetve, míg a w8 esetében a neten mért részesedés.
Ennyit az indexről.
-
havri1
félisten
válasz
Tibi86 #13342 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy Csoportot létre tudok hozni benne?
Tehát megadott contactokat összehozni 1 csoport alá, körleveleknek stb.Köszönöm!
Más.: BOINC-ot használom elég erősen, de sajnos win8 alatt keményen újraindulgat a gép. Valaki esetleg próbálta már?
Más 2.: Ebben gyárilag benne van a security essential? AVG-t felraktam mellé, de mintha egyik beállítás menüben előjött volna a security essential képernyője..
havri
-
kenyesan
csendes tag
válasz
Tibi86 #10632 üzenetére
Szia,
Win 7 HP (jogtiszta) alatt az Enterprise mappában ugyanígy kiadás előtti licensz szöveg van. Ugyanígy az EnterpriseE, HomeBasic, HomeBasicE, és HomeBasicN mappákban is.
Lehet hogy semmit nem jelent, hogy nálad Win 8 alatt is ez van.
( A HomePremium mappában pedig a verzióhoz "megfelelő" licensz olvasható nálam.) -
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Tibi86 #10017 üzenetére
AutoCad 2012-t és gond nélkül felszaladt rá!
Na ez érdekes. Nekem az első kiszivárgott non-boot-on se nem települ módosítás nélkül, se nem fut fagyás nélkül.
Most elkezdtem feltolni a laptopomra a kiszivárgott bootolós Enterprise-t (ebben csak egy 160-as SSD van, ezért érdekelt volna a helyigén, ha szivárgott már Core/Pro is) és most telepítem a .NET2/3-at. Kíváncsi vagyok, hogy eldobja-e tőle a láncot, mint az RP.
-
Victoryus94
őstag
A papám pont erre panaszkodott múlt héten. Windows 7-et tettek fel neki XP helyére, és bizony nem értette, mi az az Internet Explorer, és mire jó az neki. (tűzrókát tettem neki anno az XP-re.)
Jövőhéten átmegyek, és felteszem neki a Google Chrome-t, csak hogy össze zavarjam -
DRB
senior tag
"Ez nem probléma, ez egy újdonság."
Biztos ez? Másik laphoz már adtak ki frissítést a "probléma" megoldására, ezzel a szöveggel: "Modify for Windows8 shut down behavior."
[link] Az 1.70-est nézd. ott írja, de egyébként olvastam pár helyen ezzel kapcsolatban, hogy ez alaplaptól függ, de megoldás vagy válasz nem volt, akár tévedés is lehetett, mármint, hogy ez valami hiba.Viszont ha úgy van ahogy mondod, akkor ezért indul olyan gyorsan a W8, a kis csalók.
A hibernálás kell(ene) nekem, azt nem szívesen kapcsolnám ki, ha egy mód van rá. De mindjárt ránézek az energiagazdálkodási beállításokra, csak vinyót kell cserélnem.
Kösz az infót. -
Victoryus94
őstag
Igen, köszi utána néztem. A mai nap részletes infó került fel MSDN-re a Windows8-cal kapcsolatban. (használati feltételek a játékokra, a Metro Store-hoz.. stb.)
Szerintem max 3 nap, és kész. Ha jól emlékszem, úgyis augusztus elejére ígérték..Legfrisebb Windows8-as (magyar) cikk:
http://pcworld.hu/a-heten-veglegesse-valhat-a-windows-8-20120731.html -
janos666
nagyúr
-
janos666
nagyúr
Ja, közben idetaláltam.
Bár az nem annyira egyértelmű, hogy mikor és milyen gyakorisággal fagy, egy próbát még megér. Majd holnap megpróbálok beletúrni az ini fileba (a linkelt topickban csak 2012-höz valót tették közzé és nem akarom belevinni ezt a hibafaktort).Már önmagában ez is gáz lesz, ha a 2013-as AutoCAD-ek sem települnek fel a DVD-ről (Service Pack-et tud letölteni magának, de third-party setup fileokat nem is keres...), hanem mindenkinek fel kell másolni a winyóra vagy kibontani az ISO-t, stb, kézileg felülírni a telepítőfileokat az újakkal, amik más hibakódod adnak a main setup-nak és úgy feltenni; de ennek mintájára még már programokkal is előfordulhat ez.
Persze ha csak a Microsoft nem simítja ezt el valahogy, de az ő részükről korrektnek tűnik, mert a telepítőcsomag most is azt jelzi vissza, hogy megvan minden, amit ő telepíthet, nem azt, hogy fatal error. Ez így bizony az Autodesk sara, hogy ilyen visszajelzés esetén megáll a menet (és még csak nem is úgy, hogy sok Ignor-ra kattintás után mégis feltelepül, hogy "lesz ami lesz").
-
-
janos666
nagyúr
A PCI-E X-Fi alapból csak egy Intel HD-audio kodekként jelenik meg (mint az alaplapi és GPU-ba integrált cuccok). Ez egy kompatibilitási mód (nem ugrik be mi is a neve ennek a driver modellnek) és a Creative driver telepítése után vált át a régé WDM driverre.
Gondolom ezt nem tudja átkapcsolni most (még az is lehet, hogy többé nincs WDM driver támogatás) a setup.exe, és valószínűleg ezért nem jó, ha a "virtuális" eszköznek telepítem a betallóózott INF-el a drivert, ugyanis az a hangeszköz el is tűnik, ha átvált kompatibilitási módból. (Korábban nem kellett még így telepítenem, így nem tudom, de gyanús). -
pzstm
titán
nem a felület miatt eszik kevesebbet a win8 mint a win7
-
Воланд
titán
"Ésszerűbb lett volna csak egy Windows RT-t készíteni és azt kiadni a tablet-okra. Persze átjárhatóságot, megtartva a platformok között."
a ket feltetel egyutt mar rogton kizarja azt, hogy eleg lett volna csak a windows rt-t elkesziteni. az atjarhatosagot a metro-val fogjak megvalositani.
-
vlevi
nagyúr
Itt azért közel sem arról van szó, hogy megszűnne a hagyományos desktop. Csak annyi történik, hogy a Vistával megjelent, áttetsző csilivili színes aero felületet hanyagolják egy kicsit, megszüntetik az ablakok lekerekítését, a windows controllokat is kicsit átrajzolják, satöbbi. És nemhinném, hogy csak fehérben lenne elérhető. Azért már a Windows 1.0-ban is lehetett színeket állítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged