Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Az MSDN licesz ki számára elérhető pontosan ?
MSDNAA licenszem van a BME-VIK-ről, de úgytudtam, az más, mint a sima MSDN.
Mert megnyitottam ezt az oldalt: [link] , és csak szórakozásból beírtam a hotmailes címemet, és a jelszavát, és sikerült belépnem.
Épp le akartam tölteni a magyar Win7 Pro-t, csak egészen más "jellegű" oldalról.

Ott találtam a linket, hogy az illető innen töltötte le, és töltötte föl az oldalra.
Csak azért oprendszert nem szeretek ilyen helyről, elvileg írják, hogy "MSDN-es érintetlen", de én inkább biztosra mennék...
Mivel az MSDNAA-n nincs fent magyar
, és most nem akarok a magyarítással szórakozni.
Akinek a gépére kellene, meg Campus licensze lesz, csak most fogja csak megrendelni, a Win7 meg már holnap kellene hogy menjen rajta.Ultimate is van magyar !

Mit jelent a verzió végén az "N" (pl. Windows 7 Ultimate N) ?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, és most nem akarok a magyarítással szórakozni.