- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Clemi
veterán
És ez a 100MB-os particó mit csinál ?
Ennek olvass utána, mert mint mondtam, nekem soha nem volt ilyenem, és nem is hiányzik.
Tehát akkor ezekután hogyan tud az XP is bootolni továbbra is ?
Az XP indítását nem rontja el a W7 telepítő, az XP partició aktív státuszát nem szünteti meg.
A Win7 boot menüje kijelöli, hogy honnan kell indulni az XP-nek ?
A W7 átveszi az XP boot.ini fájl tartalmát, és beépíti a saját indító menüjébe, így a seven tudja, hogy honnan kell indulni a másik, régebbi oprerációs rendszernek (W95,98,2000,XP)
de a korábban az XP bootolására használt partició "aktivitása" megszűnik, így az aktívvá vált 100MB-oson lévő Win7 bootmenü "viszi tovább"
Az én ismereteim szerint nem veszi el semmi a korábban kijelölt aktív partició aktív státuszát (valaki javítson ki ha tévedek), és mégismételm, fogalmam nincs, mi kerül a 100MB-os particióra, mivel nekem sose volt ilyenem.
Csináld úgy a telepítést, ahogy a korábbi hsz-emben leírtam és nem fog bekavarni a 100MB-os partició.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest