- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Saját vélemény, de ha van egy gépem, amin a Windows 7 csak úgy fog futni, hogy kikapcsolok szinte mindent, ami újítás az XP óta, akkor egyszerűbb lett volna maradni az XP-nél.
Másrészről meg elég viccesnek tartom, hogy erőforrásfelszabadításról beszélsz, tehát egy Windows Update-et kikapcsolsz, de felraksz két malware-irtót cserébe

Harmadrészt meg nem szeretne venni mindenki Norton-t vagy Kaspersky-t. Persze warezolni is lehet, de aki vírusirtót warezol, az aztán tényleg teljesen kretén.
Inkább egy free alternatíva + a rendszeres update (nem azt mondtam, hogy maradjon auto-n, hanem azt, hogy legyen rendszeres - ez az elbaszott hozzáállás, hogy "én értek hozzá, nekem arra nincsen szükségem" generál annyi zombit, hogy már lassan Milla Jovovich-ot kell hívni ellenük. Aki "ért hozzá", az update-el.).Igen, CPU-ból indult ki, elég nagy örörségnek is tartom. Működő Aero esetén az XP-hez képest éppen, hogy kevesebb prociidőt foglal le pl. a desktop leképzése, ergo könnyen lehet, hogy service-ek visznek erőforrást, de mások meg felszabadítanak.
Az tény és való, hogy nem a korai XP-s gépekre való a Win7. Nem is értem, hogy van az, hogy a delikvens nem fejleszt évek óta gépet, de mégis van pénze egy Windows7-re, hogy rárakja...

Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest