- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Saját vélemény, de ha van egy gépem, amin a Windows 7 csak úgy fog futni, hogy kikapcsolok szinte mindent, ami újítás az XP óta, akkor egyszerűbb lett volna maradni az XP-nél.
Másrészről meg elég viccesnek tartom, hogy erőforrásfelszabadításról beszélsz, tehát egy Windows Update-et kikapcsolsz, de felraksz két malware-irtót cserébe

Harmadrészt meg nem szeretne venni mindenki Norton-t vagy Kaspersky-t. Persze warezolni is lehet, de aki vírusirtót warezol, az aztán tényleg teljesen kretén.
Inkább egy free alternatíva + a rendszeres update (nem azt mondtam, hogy maradjon auto-n, hanem azt, hogy legyen rendszeres - ez az elbaszott hozzáállás, hogy "én értek hozzá, nekem arra nincsen szükségem" generál annyi zombit, hogy már lassan Milla Jovovich-ot kell hívni ellenük. Aki "ért hozzá", az update-el.).Igen, CPU-ból indult ki, elég nagy örörségnek is tartom. Működő Aero esetén az XP-hez képest éppen, hogy kevesebb prociidőt foglal le pl. a desktop leképzése, ergo könnyen lehet, hogy service-ek visznek erőforrást, de mások meg felszabadítanak.
Az tény és való, hogy nem a korai XP-s gépekre való a Win7. Nem is értem, hogy van az, hogy a delikvens nem fejleszt évek óta gépet, de mégis van pénze egy Windows7-re, hogy rárakja...

Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest