Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Saját vélemény, de ha van egy gépem, amin a Windows 7 csak úgy fog futni, hogy kikapcsolok szinte mindent, ami újítás az XP óta, akkor egyszerűbb lett volna maradni az XP-nél.
Másrészről meg elég viccesnek tartom, hogy erőforrásfelszabadításról beszélsz, tehát egy Windows Update-et kikapcsolsz, de felraksz két malware-irtót cserébe

Harmadrészt meg nem szeretne venni mindenki Norton-t vagy Kaspersky-t. Persze warezolni is lehet, de aki vírusirtót warezol, az aztán tényleg teljesen kretén.
Inkább egy free alternatíva + a rendszeres update (nem azt mondtam, hogy maradjon auto-n, hanem azt, hogy legyen rendszeres - ez az elbaszott hozzáállás, hogy "én értek hozzá, nekem arra nincsen szükségem" generál annyi zombit, hogy már lassan Milla Jovovich-ot kell hívni ellenük. Aki "ért hozzá", az update-el.).Igen, CPU-ból indult ki, elég nagy örörségnek is tartom. Működő Aero esetén az XP-hez képest éppen, hogy kevesebb prociidőt foglal le pl. a desktop leképzése, ergo könnyen lehet, hogy service-ek visznek erőforrást, de mások meg felszabadítanak.
Az tény és való, hogy nem a korai XP-s gépekre való a Win7. Nem is értem, hogy van az, hogy a delikvens nem fejleszt évek óta gépet, de mégis van pénze egy Windows7-re, hogy rárakja...

Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest