Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
modflow
veterán
Érdekes. Én ezt a kódot eddig 1x aktiváltam csak. Másodszor már nem hagyta online aktiválni.
Felraktam. Már nem sok időm volt próbálgatni, mert más dolgom volt. De lassan próbálgatom majd, mert lehet, hogy valami egyéb szoftver okozza a galibát.
Szépen lassan rakom majd fel a dolgokat és figyelek. Most amúgy annyit látok, hogy bekapcsoláskor csak olyan 50-55 folyamat fut a lapozófájl meg 1 GB körül, míg múltkor 70 feletti volt a futó folyamatok száma, és 1,5 GB lapozófájl méret volt.
Most még csak a drivereket raktam fel, meg a tuneremhez a PVR 2-t, aminek a működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Aktív témák
- Linux Mint
- Hobby elektronika
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Pánik a memóriapiacon
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Napelem
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest