- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
modflow
veterán
Érdekes. Én ezt a kódot eddig 1x aktiváltam csak. Másodszor már nem hagyta online aktiválni.
Felraktam. Már nem sok időm volt próbálgatni, mert más dolgom volt. De lassan próbálgatom majd, mert lehet, hogy valami egyéb szoftver okozza a galibát.
Szépen lassan rakom majd fel a dolgokat és figyelek. Most amúgy annyit látok, hogy bekapcsoláskor csak olyan 50-55 folyamat fut a lapozófájl meg 1 GB körül, míg múltkor 70 feletti volt a futó folyamatok száma, és 1,5 GB lapozófájl méret volt.
Most még csak a drivereket raktam fel, meg a tuneremhez a PVR 2-t, aminek a működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Aktív témák
- Borderlands 4
- Formula-1
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest