Hirdetés

Aktív témák

• Kiskokó
    veterán

Sziasztok!

Segítséget kérnék a tekintetben, hogy van-e vmi ötletetek, hogy mi lehet a baja a win7-nek a gépemen.

Dual bootos gép xp és win7 7100-as build.

Azóta a win7-et használom mióta elérhető, szal egy elég jól bejáratott rendszerről van szó.

A történet annyi, hogy tegnap este még vígan néztem egy két sorozat epizódot... este kinyomtam a gépet (új dolgot nem telepítettem, nem frissítettem, nem töltöttem semmit stb, ergo a szoftveres környezet nem változott), reggel viszont azt tapasztaltam, hogy betölt a desktop ahogy szokott, ugyanakkor nem tudok kattintani semmire, az egér mozog, de használhatatlan a gép, pár pillanatra néha mintha feltámadna (bejön a start menü, az egér átvált a töltő-karikára stb.), de aztán ekkor sem történik semmi, ráadásul a ctrl+alt+del kombinációra sem történik az ég világon semmi.

Csökkentett módban pöccre indul a gép de nem tudok rájönni h mitől lehet, hogy normál módban gebasz van, utolsó működő beállítás-os indulással sem megy, ugyanaz a helyzet mint a normálnál.

Gondoltam esetleg Kaspersky IS kavar be (bár ez is fenn van hónapok óta, 2010-es verzió), de azt meg uninstallláni nem tudom, mivel csökkentett módban nem engedi.

A hardveres probléma is ki van zárva úgy gondolom, mert most az xp-ről írok, és minden működik. A vinyóval sincs semmi baj.

Ötlet? :D

A válaszokat köszi előre is!

Ui.: normál esetben nem írnék ide, mivel xarom le a régi telepítést ha vmi gond van, és egyből feldobom rá újból a op rendszert, ugyanakkor most semmiképp nem akarnám ezt megtenni, mert van egy telepítésem (játék) és félek, hogy elvesznek a mentéseim (noha lementettem a save könyvtárat, de láttam én már karón varjút nahhh)

c.

Hello
    nem fogod elhinni de nekem tegnapelőtt ugyan ezt csinálta az XP-m mozgott az egér de azon kivül semmi. ezután rakta mfel a 7-et
    szal ez valami virus lehet mert amikor tegnap telepitettem a 7et benyomtam a laptopot és 10 perc múlvaaz is azt csinálta... igaz az restartra jó lett. és azóta nemjött el nem ugy mint az asztali gépen

ja és win7 még mindig nem látja az optikai meghajtóm... heeeelpppp

Aktív témák