Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- iPhone topik
Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Helló mindenkinek!
Pár hete azt kezdte el játszani a Windows 7 Home, hogy induláskor az otthoni hálózatomhoz 2 profilt rendel egyszerre: az otthoni- és egy ismeretlen hálózatot. Semmin nem változtattam a routeremen, maradt minden beállítás ugyan az és a Windows mégis mindkét profilt használni szeretné aminek eredménye az, hogy nem megy a net. Ilyenkor a Hálózati- és megosztásközpontban le kell tiltanom a hálózati kártyát majd újra aktiválni, ekkor felismeri, hogy ez az otthoni háló ami csatlakozik az internetre. WiFi-nél nincs ez a baja, csak kábellel szórakozik. Utánanéztem, hogy hogyan lehet a kábeles profilokat törölni, azokat ki is ürítettem, újraindítottam a gépet és újra előjött a hiba. Felismerte a router-t, kiírta a nevét, alá pedig, hogy ismeretlen hálózat és megint 2 profilt használt hozzá.
Mit lehetne tenni, hogy megoldódjon ez a probléma?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest