Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Aktív témák
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Tavaly szeptemberben vettem egy Packard Bell EasyNote TM85 -JN-642HG notebook-ot, eredeti Win7-el. Alapból ugyebár rajta van a Win7 nekem csak be kellett írnom a felhasználónevet és kész. Eddig még nem volt újrarakva a rendszer most viszont újra szeretném. Telepítőlemezt nem kaptam állítólag a Win7 egy rejtett partíción van. Vagy egy olyan lehetőség, hogy visszaállítás a gyári állapotra, gondolom ez jelenti azt, hogy újrarakja a Win-t. Kérdésem, hogy ha ezt a gyári állapotra való visszaállítást választom akkor az összes frissítést ami tavaly szeptember óta megjelent újra fogja rakni? Mert azóta kijött egy pár és gondolom, hogy azt nem kevés idő lesz letölteni és telepíteni.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest