Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Viszont ha xp-t akkor a bcd-be neked kell betenni az xp-t.
Ilyenkor az XP nem "gyalulja le" a Win7 bcd-jét ?
Úgy tudom ilyenkor nem vesz tudomást róla, és berakja magának a saját boot menüjét, a Win7-et meg elfelejti.A boothoz szükséges fájlok meg nem kerülnek át másik partícióra, ha elsődleges és aktív partícióra telepítesz.
Egy lemezen csak egy aktív partició lehet, nem ?
Vagyis akkor mindkét rendszernek a boot fájljai ide fognak kerülni.Ez mindegy. A telepítés sorrendje a fontos.
Ahogy észrevettem még sem mindegy, mert a 2. particióra telepített XP is az első particióra rakja a boot fájljait (az előtte formázatlan első particiót magának le is formázta az XP telepítő).
És ha jól sejtem, akkor ha a Win7-et rakom a második particióra (előtte az elsőre már felraktam az XP-t), akkor ő is az elsőre fogja rakni a boot fájljait.Ha jól sejtem erre a problémára találták ki a 100MB-ost.
Csak az most azért nem járható út, mert mind a 3 rendszer alá szeretnék elsődleges particiót, és csak 3-at lehet (ha van Kiterjesztett), tehát a 100MB-os már nem fér bele a 3-ba.
Vagy nem kellene az elsődlegeshez annyira ragaszkodni ?
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest