Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 17 - alap
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
Aktív témák
-
VGYke
addikt
sűrű és nagyon nagy elnézést egy olyan kérdésért, ami nem win7, hanem Vista! Na de kérdésem tárgyának megoldása biztosan nagyon hasonlít a két rendszernél egymáshoz, úgy hogy először itt próbálkozom be. És hát ha win7 felhasználóknál is jelentkezik ez a probléma, így válaszaitok nem csak nekem lesz hasznos.
Szóval, elutazom pár hétre és feladva a stabil otthoni win7-es asztali PC-m biztonságát, a munkahelyi Vistás laptopom jön velem, de net nélkül nem élet az élet, így mobil-pc kapcsolattal szeretnék netezni. Eddig is csináltam ilyet a Nokia PCSzütty segítsgével, de most nem akarom telepíteni ezen alkalmazást, úgyhogy levadásztam ezen Nokia (modem) drivert. Minden szép és jó azon túl, hogy néha csatlakozik, néha nem (amikor nem: "számítógép azonosítása a hálózaton"-kérdésnél akad el) de nem ez a fő kérdésem.
Fő kérdésem: hogyan tudom a modemes kapcsolatot automatizálni: tehát laptop bekapcsolásnál induljon és ha nem kapcsolódik addig próbálkozzon, amég nem sikerül?
Kérdésem bonyolítja, hogy van 1 "Főnök" admin fiók (aki nem játszik, nem internetezik csak telepít: szóval én) és 2 korlátozott, aki mindent csinál, főleg én.
Utoljára win98 alatt volt modemem, öregszem, butulok
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sűrű és nagyon nagy elnézést egy olyan kérdésért, ami nem win7, hanem Vista! Na de kérdésem tárgyának megoldása biztosan nagyon hasonlít a két rendszernél egymáshoz, úgy hogy először itt próbálkozom be. És hát ha win7 felhasználóknál is jelentkezik ez a probléma, így válaszaitok nem csak nekem lesz hasznos.