Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple iPhone 17 - alap
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
válasz
petrusz82
üzenetére
Nincs korlátlan aktiválás semmilyen változat esetében sem, beleértve a mennyiségi liszenszeket sem. Pár variáció akkor, hogy min és hányszor aktiválhatod (nem mindet tudom pontosan, de majd valaki kiegészít vagy javít)
OEM aktiválás arra a gépre, amire először beaktiválták->Nem tudom, hogy mennyi a felső határ, hányszor lehet aktiválni, amúgy legális
OEM aktiválás nem arra a gépre, amire először beaktiválták->Legjobb tudomásom szerint 5x lehet, de ez már nem legális(kivéve ha pl alaplapcserére hivatkozol)
BOX változat aktiválása->Nem tudom a felső határt, másik gépre is lehet aktiválni, de egy időben itt is csak 1 gépen futhat az a változat, akárcsak az OEM
VL változatok (MAK vagy KMS aktiválásúak)->A megvásárolt mennyiség felett van egy ún toleranciahatár, amin belül még lehet aktiválni, azt átlépve nem lehet több OS-t beaktiválni
A felső határokat nem tudom pontosan, de az elég egyértelmű, ha 1 nap 1000 gépet beaktiválnak 1 serial-al, akkor nagyon rövid időn belül az a kulcs megy feketelistára.
felesleges aktiválások helyett használni kell(legalábbis célszerű) a beépített backup/restore funkciót, avagy külső progikat, így egy rendszerborulásnál(vagy egyéb ok miatt) abból visszaállítható egy már beaktivált rendszer(nincs szükség újraaktiválásra)Az OEI (Original Equipment Installation) gyártók által "buherált" és előtelepített változat, feltételei azonosak az OEM-el, csak egy speciális változat. Ilyen változattal vigyázni kell, mert lehet, hogy még fel sem lehet telepíteni, hisz egy adott pl laptophoz hegesztették össze. A hegesztésben gyakran kiherélik bizonyos hardverek azonosítását a telepítés során, fixen (pl az adott laptop hardvereinek megfelelően) pakolnak fel drivereket.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest