- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatal`
üzenetére
akkor keresnem kell hozzá valamit...

remélem nem syncmaster 225bw volt...? az aero-t nem tudom, akkor még nem ismertem ennyire (sem) a w7-t. (azóta a laptopon minden ilyen fícsört igyekeztem kikapcsolni: áttetszősség, bonyolultság, mesterséges káosz stb.
egyébként az aero miben jó? mi köze a betűkhöz?akkor még másik monitor állt mellette, most egy hp lp1965 a második monitor (sokkal szebb képe van, sokkal jobb betekintési szögekkel, mint a samsungnak), lehet, hogy leporolom a win7 projektet és újra teszek egy próbát, megnézem más monitoron is. (a laptop jó gyakorló terep volt).
a portable-ra igen, a rendszergazda jogokat megadtam, próbáltam xp kompatibilitást, sőt a könyvtárhoz is adtam mindenkinek hozzáférést, meg a registryben is végigkerestem az összes bejegyzést és mindegyikhez minden hozzáférést megengedtem, de meg se nyikkan így sem.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest