Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Sziasztok!
Epp most fejeztem be egy masik vincsire a sajat gepemen a W7 32 bites valtozat telepiteset.
Elobb a Fontos frissiteseket (ezek kozott volt a Defender is) telepitettem majd megvartam amig felajanlja az SP1-et, azt is feltelepitettem gond nelkul, majd meg egy ket frissitest felajalott mert fel tettem a monitor drivert, ez regi WisualC++ 8 at hasznal azert frissitett meg parszor, viszont addig az Ajanlott frissitesekre ra sem neztem. Nem Automatikuson volt hanem manualis ra allitom mindig a telepites utan a WU-t.
Mitutan meg egyparszor ujrainditottam a gepet es kezzel kerestem Fontos frissitest, es mar nem volt, ekkor csak probabol feltettem az Ajanlottakat, ugy hogy egyszerre kijeloltem.
Gond nelkul telepultek. Volt ido amikor en is elrejtettem az Ajanlottat, mint ahogy Fire/SOUL/CD is teszi es akkor sem volt semmi gondom hogy nem voltak telepitve.
Most csak a proba kedveert tettem fel.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest