Hirdetés
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Sziasztok!
Epp most fejeztem be egy masik vincsire a sajat gepemen a W7 32 bites valtozat telepiteset.
Elobb a Fontos frissiteseket (ezek kozott volt a Defender is) telepitettem majd megvartam amig felajanlja az SP1-et, azt is feltelepitettem gond nelkul, majd meg egy ket frissitest felajalott mert fel tettem a monitor drivert, ez regi WisualC++ 8 at hasznal azert frissitett meg parszor, viszont addig az Ajanlott frissitesekre ra sem neztem. Nem Automatikuson volt hanem manualis ra allitom mindig a telepites utan a WU-t.
Mitutan meg egyparszor ujrainditottam a gepet es kezzel kerestem Fontos frissitest, es mar nem volt, ekkor csak probabol feltettem az Ajanlottakat, ugy hogy egyszerre kijeloltem.
Gond nelkul telepultek. Volt ido amikor en is elrejtettem az Ajanlottat, mint ahogy Fire/SOUL/CD is teszi es akkor sem volt semmi gondom hogy nem voltak telepitve.
Most csak a proba kedveert tettem fel.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest