Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

pete_21 és hunfatal

# A fontos (kötelező) frissítések valóban fontosak, nem véletlenül kezdődik a leírásuk úgy, hogy "Egy biztonsági részt kihasználva..." vagy "Egy hibát kihasználva...". Aki kicsit is ad a biztonságra, ott nem kérdés, hogy feltelepíti őket, avagy sem

# A nem kötelező(ajánlott) frissítések, válogatás nélküli felpakolása teljesen felesleges dolog, mert
    1. Nincs is olyan hardvered, szoftvered stb
    2. Van olyan hardvered, szoftvered, de a hiba nem jelentkezik nálad

A teljesség igénye nélkül, mazsoláztam egy kicsit a nem kötelező frissítések közt, lássuk mit is rejtenek a "Windows stabilitását" meg hasonló szöveggel ellátott frissítések és Nekem miért nincs rá szükségem

# 2 tera-nál nagyobb hdd használata esetén sérülhet a lemez, hibernáláskor vagy rendszerösszeomláskor (nem érint, nincs 2Tbyte-nál nagyobb hdd-m)

# Nem lehet konfigolni olyan eszközt, ami WiFi védelmet használ(nem érint, simán konfigolok)

# Alkalmazás kompatibilitási lista (nem érint, mert nem kell hozzá nekem az MS, hogy tudjam, mi kompatibilis a W7-el, meg mi nem)

# x86-os alkalmazások padlóznak, miután telepítetted az SP1-et W7 x64 alá (nem érint, telepítettem SP1-et, mégsem padlóznak az x86-os progik)

# D2D vagy D3D alkalmazások lefagyhatnak (nem érint, nem fagynak)

# DirectWrite API függvényeket használó alkalmazások belassulhatnak (nem érint, nem lassulnak)

# IE lefagy (nem érint, nem fagy)

# 32G-nél nagyobb SD kártya méretét rosszul kezeli, nem tudja leformázni(nem érint, sosem volt SD kártyám)

# Bitlockerrel titkosított rendszerpartíció esetén, előfordulhat hoigy nem áll le a gép(nem érint, használom bitlockert erre a célra, mégis rendesen leáll a gépem)

Na szóval, mielőtt minden szir-szart feltelepítgettek(csak azért mert ajánlott), azért olvassátok már el előtte, hogy mégis mire jó az adott frissítés. ;]

Most őszintén, csak a felsoroltakból, hányból vagytok érintettek? Meg is mondom: 99%, hogy egyből sem.

Konklúzió: Olyan frissítésekkel szemeteltétek tele a rendszert, amiben nem is vagytok érintettek, azaz teljesen felesleges volt. Tapasztalatból meg azt mondom, hogy az ilyen bisz-baszok miatt vannak azok a jelenségek, hogy odaragad az ikon, nem megy minialkalmazás, wifi bedöglik, belassul a rendszer, stb stb

Én elmondtam, amit szerettem volna az ajánlott frissítésekkel kapcsolatban, innentől mindenki azt csinál, amit csak akar, részemről ezt a témát zártam.

UI: Nem személyeskedésnek szántam, és nem vagyok ideges sem. Peace. :R

Aktív témák