- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Aktív témák
-
pete_21 és hunfatal
# A fontos (kötelező) frissítések valóban fontosak, nem véletlenül kezdődik a leírásuk úgy, hogy "Egy biztonsági részt kihasználva..." vagy "Egy hibát kihasználva...". Aki kicsit is ad a biztonságra, ott nem kérdés, hogy feltelepíti őket, avagy sem
# A nem kötelező(ajánlott) frissítések, válogatás nélküli felpakolása teljesen felesleges dolog, mert
1. Nincs is olyan hardvered, szoftvered stb
2. Van olyan hardvered, szoftvered, de a hiba nem jelentkezik náladA teljesség igénye nélkül, mazsoláztam egy kicsit a nem kötelező frissítések közt, lássuk mit is rejtenek a "Windows stabilitását" meg hasonló szöveggel ellátott frissítések és Nekem miért nincs rá szükségem
# 2 tera-nál nagyobb hdd használata esetén sérülhet a lemez, hibernáláskor vagy rendszerösszeomláskor (nem érint, nincs 2Tbyte-nál nagyobb hdd-m)
# Nem lehet konfigolni olyan eszközt, ami WiFi védelmet használ(nem érint, simán konfigolok)
# Alkalmazás kompatibilitási lista (nem érint, mert nem kell hozzá nekem az MS, hogy tudjam, mi kompatibilis a W7-el, meg mi nem)
# x86-os alkalmazások padlóznak, miután telepítetted az SP1-et W7 x64 alá (nem érint, telepítettem SP1-et, mégsem padlóznak az x86-os progik)
# D2D vagy D3D alkalmazások lefagyhatnak (nem érint, nem fagynak)
# DirectWrite API függvényeket használó alkalmazások belassulhatnak (nem érint, nem lassulnak)
# IE lefagy (nem érint, nem fagy)
# 32G-nél nagyobb SD kártya méretét rosszul kezeli, nem tudja leformázni(nem érint, sosem volt SD kártyám)
# Bitlockerrel titkosított rendszerpartíció esetén, előfordulhat hoigy nem áll le a gép(nem érint, használom bitlockert erre a célra, mégis rendesen leáll a gépem)
Na szóval, mielőtt minden szir-szart feltelepítgettek(csak azért mert ajánlott), azért olvassátok már el előtte, hogy mégis mire jó az adott frissítés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most őszintén, csak a felsoroltakból, hányból vagytok érintettek? Meg is mondom: 99%, hogy egyből sem.
Konklúzió: Olyan frissítésekkel szemeteltétek tele a rendszert, amiben nem is vagytok érintettek, azaz teljesen felesleges volt. Tapasztalatból meg azt mondom, hogy az ilyen bisz-baszok miatt vannak azok a jelenségek, hogy odaragad az ikon, nem megy minialkalmazás, wifi bedöglik, belassul a rendszer, stb stb
Én elmondtam, amit szerettem volna az ajánlott frissítésekkel kapcsolatban, innentől mindenki azt csinál, amit csak akar, részemről ezt a témát zártam.
UI: Nem személyeskedésnek szántam, és nem vagyok ideges sem. Peace.

Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)