Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Nem lesz idén iPhone 18
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Воланд
üzenetére
"Hát igen, normálisan megírt programok esetén szvsz nem lenne rá szükség"
Ez sem mindig igaz, persze lehetne jóval kisebb kompatibilitási probléma rendesen megírt alkalmazásokkal, de ha valami gyökeresen változik, akkor avval nem lehet mit kezdeni, fejleszteni kell, a usernek meg frissíteni az elavult vackait, ahelyett, hogy a rendszert fikázná. Vagy nem kell OS-t váltani állandóan, mert értem én, hogy az ezeréves, de tökéletesen használható premieret pl. nem akarja lecserélni, mert rohadt drága.
Komptibilitási mód volt az XPben is, winsxs meg sehol.
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.
Mondjuk őszinténszólva az idejét sem tudom már mikor nyúltam ehhez a funkcióhoz utoljára.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- potyautas: A teljesség igénye
- Villanyszerelés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Parfüm topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.