- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Воланд
üzenetére
"Hát igen, normálisan megírt programok esetén szvsz nem lenne rá szükség"
Ez sem mindig igaz, persze lehetne jóval kisebb kompatibilitási probléma rendesen megírt alkalmazásokkal, de ha valami gyökeresen változik, akkor avval nem lehet mit kezdeni, fejleszteni kell, a usernek meg frissíteni az elavult vackait, ahelyett, hogy a rendszert fikázná. Vagy nem kell OS-t váltani állandóan, mert értem én, hogy az ezeréves, de tökéletesen használható premieret pl. nem akarja lecserélni, mert rohadt drága.
Komptibilitási mód volt az XPben is, winsxs meg sehol.
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.
Mondjuk őszinténszólva az idejét sem tudom már mikor nyúltam ehhez a funkcióhoz utoljára.
Aktív témák
- SörcsaPH!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Sőt külső tool már a win2khoz is elérhető volt az MStől, ott volt a CD-n csak nem volt benne úgy a rendszerben a menü, mint most. Persze nem kizárt, hogy azóta változtattak és bővítettek a kompatibilitási módon és több mindent variál, mint a küldött verzió az indított exének, de szerintem ehhez nem nagyon nyúltak. Ezért is nem segít sokszor semmit.