Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Yettel topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Cyberpunk 2077
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) gondoltam megváltoztatom a start gombot is. Elolvastam egy leírásban, hogy először a windows/explorer fájl jogosultságaiban kell turkálni hozzá, hogy a szükséges progit futtathassam. Persze a gomb lecserélése nem sikerült, viszont legnagyobb meglepetésemre a legközelebbi bekapcsoláskor két felhasználói fiók volt a gépemen (eddig csak egy volt ugye) amit eddig használtam és egy Rendszergazda nevü, rendszergazdai jogosultságokkal bíró fiók. Na már most ez nem kellene. De semmit sem tudok kezdeni vele. Elvben nekem is rendszergazdai jogosultságaim vannak, de nem tudom törölni. Azzal a felhasználóval az enyémet lehetne. Több interneten talált megoldási metódust megcsináltam, de a fiók egyszerűen érinthetetlen. Átnevezni tudom, de a törlés, vagy a jogosultságok megváltoztatása mint opció meg sem jelenik. Van valami esély az eltávolítására? tippek??? előre is köszönöm