Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
elég égető a probléma, kérlek segítsetek. Leszedtem Steam-en a Crysis 2 demót, és tegnap uninstallálni akartam. Vezérlőpult alól csináltam, Steam szépen le is szedte, de utána a Win kiírta, hogy "nem megfelelő beállításokkal lett leszedve, akarja-e újra, bla bla bla", én meg bután azt mondtam neki, hogy igen, csináld. Következő boot után már ez fogadott, és nem tudom megoldani. A holnapi zh miatt a steam-konferencia elég fontos lenne ma estére. (nem hiszem hogy lényeges, de steam autostart at startup)
mod:
Ó, tejóég. Futtattam az .exe-t rendszargazda módban, és azonnal elindult... Nem mintha, nem lenne teljeskörű hozzáférésem mindenhez. Kíváncsi vagyok, hogy reboot után mit dob. Gyökér windóz.
btw. - mitől lehetett ez a hibaüzi?
Aktív témák
- Vicces képek
- Star Trek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest