Hirdetés
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Aktív témák
-
Diniboy
aktív tag
Hali Felraktam egy chip cd-s próba win 7et , 7100 build, frisitettem a microsoft honlaprol. Az asus s59sl seriás laptopomra , 2ghzes c2d 3 giga ram, ati radeon 3470.. tetszik tetszik, kissé szokatlan, de tetszik. egy problémám van , a hangok nem az igaziak. a beépitett mikrofon nem is üzemel, ventrilo alatt abszolut , a windos saját ellenőrző progija alatt halk, skype alatt detto. eddig xpvel használtam, azzal ment jól (kivéve a ventrit az valamiért torzitott) szóval gondolom a windows 7 aa ludas a mostani dolog miatt. kicsit torzabbak a hangok is amit a beépitett hangszorokon hallok, pedig eddig "szépen" (hmm a lehetőségeihez mérten) szólt. megoldás lenne ha felraknám a gyártó weboldalárol az xp-s drivert , vagy ez nem járható ut ? sajnos még nincs asuséknál támogatva ez a laptop win 7 alatt.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest