- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Természetesen kipróbáltam, de már azelőtt, hogy írtad volna. Az a baj vele, hogy mikor betallózom mappákat /image fájlt/ install foldert, akkor ki KELL választanom egyet, amit módosítani fog. Ez annyit jelent, hogy 11ből kell 1-et kiválasztani, és azzal babrálni, majd menteni, és akkor CSAK az fog változni.
Maga a program nagyon, jó, és abszolút hülyéknek készült a kezelőfelülete, ha valaki csak egy x64 Home Premiumot akar telepíteni, annak tökéletes, csak amit használok ott mint írtam már, starter->enterprise-ig minden benne van a lehető összes kombinációval. Ezért bátorkodtam WAIK-ot is kipróbálni, de nagyon nem az én programom.
Btw, W7-ben van olyan lehetőség, hogy újraindítja a Windowst, a gép újraindítása nélkül? Gondolok olyanra, mint tálca újratöltése explorer.exe kilövésével. Lényeg, hogy a Biosos részt kihagyja, és csak a W7-et kezdje újra betölteni.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest