- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
Ha már az urban legend (baromságoknál) tartunk: 64bit, 12GB Ram mellett a virtuális memóriával mi újság? Ilyeneket olvastam össze vissza:
* Mindég kell a win-nek
* Ennyi memóriával soha nem kell
* Szól a win ha majd kell
* Nem kell de lassul
* 12GBRam-ból csinálj pár giga Ramdrájvot, oda menjen
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)Másik kérdésem Win7 (prof) 64 bittel kapcsolatban:
* IE-64 alá adobe flash: vak vagyok és nem találom meg az igazit, vagy nincs? Amit letöltöttem nem igazából működik (van ahol kifagy vagy mi). Letöltési címmel tudnátok segíteni? Vagy van valami titok? Pl. először 32bites flash, utána a 64 bites?
* Fenti kérdésem a Javara is vonatkozik, bár ott nem tapasztaltam anomáliát (főleg azért nem mert a telepítgetések alatt nem kellett eddig Java)
* Adobe Readerből nincs 64 bites verzió?Bocsánatot kérek ha olyanokat kérdezek, amit tudnom kellene (most kezdem a win7-64 szakmát)
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- PlayStation 5
- Knights of honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wuthering Waves
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)