- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Azert valaszolok Neked mert Te irtal utoljara Nekem. En nem irtam listat hogy miket kell letiltani, de ha nem tudod hogy mik futnak a hatterben akkor az a Te bajod ha meg tudod magad is eltudod donteni hogy kell-e vagy sem. Minek a BitLocker titkositas ha nem hasznalja az ember a WMP egy mp3 fajl lejatszasakor talal a neten hozza leirast de az nagyobb mint 128 Kb akkor elcseszi az mp3 fajlt keress ra az MS oldalan SP1-ben javitjak, kozben olvasom a topicban egy valaki irja hogy hibasak lettek az mp3 fajlai es erdekes a WMP sem jatsza le. Pedig elotte jo volt. Pl ilyen minek kell?

Es ezek csak egy parak vannak meg boven. Es azt sem irtam hogy pl regbejegyzest modositson mert ott van a Grop Policy, az MS bune a szememben hogy legalabb az W 7 Prof-ba benne hagyhattak volna mert aki ert hozza annak nagyon jo.
Nem, ugy van jol ahogy van, nehogy mar hibatlan legyen ezert keszitik az SP1-et.
Nekem vannak rendszergazda ismeroseim tudok veluk kommunikalni, es megegyszer kihangsulyozom hogy nem listat irtam mert az engem nem erdekel azt a3d valami vackot sosem telepitettem a gepemre, nem jatszom tehat nem erdekelnek az FPS-ek meg semmi ilyen es vegul zarszonak akik itt vannak azok hasznaltak a Vistat es azt is istenitettek az ido pedig megadta a valaszt, az MS is szeretne mar elfelejteni azert mert nalad megy az nem jelenti azt hogy jo. Tudod 1 millio legy nem teved ami xar az xar.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest