Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Zolás
addikt
Üdv urak kérdésem lenne.
Alig tudtam beizzitani a gépemet kékhalál orrba-szájba. Sőt kékhalálig se mindig jutottam el. Amiket sikerült kiszednem hibák: DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER / UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP / SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION(ezekhez a ntoskrnl.exe filet adta hozzá)/ DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ehhez ezt a filet adta ndis.sys)
Mérgambe lehuztam a tartalék vinyómat és majndem nekiálltam ujrarakni a win7-et de csodák csodája bebootolt a rendszer minden frankó. Kérdésem a következő: hibás sata kábel okozhat ilyet? Másra nem tudok gondolni. Ez a vinyó volt a régi rendszervinyóm tökéletesen müködik hibátlan, és teljesen üres le van formázva logikai meghajtóként volt a gépben.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest