Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
REDeath
őstag
üdv!
ma került fel rendes win7 gépre, x64 enterprise, és lenne pár kérdésem hátha valaki másnak is felmerültek esetleg tudja a megoldást

1. ha fullscreenbe teszek egy ablakot, akkor csak vmi bug miatt nincs animáció, vagy egyszerűen kihagyták? tálcára le-fel szép, de teljes képernyőre rakásnál sztem ronda

2. lehet-e vmi hackkel vagy vhogy a tálcáról az eszköztárakat kihúzni az asztalra mint xp-nél? megszoktam ott a sajátgépet a monitor tetején.
3. amikor admin jogot kér bármihez a rendszer, sokszor nem dobja fel a kérdést, és ha csak 5 perc múlva veszem észre az néha tud idegesítő lenni
neten nézelődtem de vagy már késő van és nem tudok keresni, vagy tényleg csak nekem szúrtak szemet ezek a dolgok?
ilyen tippeket találtam csak, hogy lehet pl hogy a "számítógép"-re nyomva a sajátgép jöjjön be ne a médiatárak meg stbilletve nálam is előjött hogy a 64 bites verziók installja néha iszonyat lassú, (floppy tiltva volt pedig) de bootolt rendesen szerencsére. erre létezik már értelmes magyarázat, vagy ms szerint továbbra is csak legenda?

Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC játékok egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest