- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
Aktív témák
-
GtTdiPower
csendes tag
Sziasztok.
Egy elég összetett problémával fordulok hozzátok. Adott egy számtógép:
Gigabyte MA-790XT-UD4P
AM3 955BE
2x2gb ddr3
5850
Kinsgton SSDSzóval, valószínűleg magával az egész windows 7-el van gond az én esetemben, de külföldi fórumokon olvastam, hogy más is küzd az én problámámmal.
Van egy hangkártyám, ami sehogy sem akar rendesen működni a házimozimmal. Egy Razer Barracuda AC-1-es kártyáról van szó, rendes hivatalosan is elismert driver nincs hozzá WIN7-re, bár a razer oldalán van egy 2.24-es, az nincs rajta a hivatalosan is támogatott driverek között... na mind1.
Tehát, ha optikai kábellel rákötöm a gépet a házimozira, és átállítom Dolby Digital-ra a config menüjében a hangkártyának, akkor nem szól a center semmilyen lejátszóprogram semmijen alkalmazásának a hangjából, de a windows 7 gyári dolby teszt hibátlanul lefut... kipróbáltuk több driverrel, több újratelepítéssel, több gépben, a probléma nem szűnt meg, XP-s rendszerben meg persze minden hibátlan... Tehát, van e valakinek erre valami ötlete, megoldása? vagy most akkor pontosan mi van? hallottam, hogy a win7 optikai kimenetes hangkimenete nem szuperál a legjobban, na de hogy 1,5 hónapja nem tudtam rendesen hangot kicsikarni belőle, az már kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Valaki?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Monitor hiba topik
- Proxmox VE
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest