- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
qwertly
üzenetére
Szia!
Azert irtam le az esetemet mert pont azelott kb egy oraval csinaltam es eppen gondolkodtam hogy leirom amikor olvastam a hsz-dat. Ebben a topikban ha a jobbfelso sarokba a keresobe beirod hogy Grub akkor kapsz majd jopar talalatot de ide linkelem az egyiket amiben az Alvas funkcio es a Grub viszonyat irtak le. Lehet hogy valoban betegeskedik mar a karid, de nekem az tunt fel hogy ha mar egyszer bent vagy az OS-ben akkor megy egesz nap. Es ugye az Alvas funkcio az OS+driver+moncsi egyutessel mukodik a videokarin keresztul es az XP-vel ellentetben a W7-ben mar akkor is van Alvo allapot es Aero amikor csak az OS-t telepited vagyis a sajat a W7-be beepitett driver mar alkalmas ezen feladatok ellatasara. Egy backup progiba nem szoktak kepernyovedot tenni (esetemben) es mivel menteskor es visszaallitaskor az en rendszerem MBR-at valtozatlanul hagytam ezert tunt fel hogy meg az OS visszallitas kozben is elveszi a kepernyot de nem szabalyos modon mert a Stand-by mod nem mukodott. Ma mar a videokarik is folyamatosan valtoztatjak a feszultseg/frekvencia osszefuggeseben a kari eppen aktualis uzemmodjat es nem biztos hogy minden tesztelo progi fel van ra keszitve a W7 ala, ezert kezenfekvo dolognak tartom elobb a Grub eltavolitasat, a W7 MBR visszaallitasat es ha ugy jo, x ideig tartos terhelesnek kitenni a karit pl jatek es ha az alatt is halalozik akkor kellene vissza vinni gariztatni. Es meg igy sem zarnam ki az esetleges OS ujra telepiteset csak az ilyet nem szivesen irom le mert az a hiba eltusolasara jo de megoldasara nem, viszont ha nalam lepne fel ez a problema, en meglepnem.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest