- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy problémám!
Win 7 64bit van a gépemen, csereberével hoztzámkerült egy 160gigás vinyó, betettem a gépbe a 320-as mellé, minden okés volt vele!
A 160-as ketté volt osztva, egyesíteni akartam, így letöltöttem egy Patriton Magic progit, feltettem, elindítottam és egy kék halál szerű háttér jött be, majd elszámolt 100%-ig, újraindult... ezután vettem észre hogy az eredeti 320-as vinyómról eltűnt egy 260giás particó, amin elég fontos dolgaim voltak! Oké gondoltam restart és helyrejön... ezután már el sem indult a gépem, kiírta hogy nem tud bootolni... ezután gondoltam akkor felhúzom újra a rendszert, nem nagyon akarta az igazat, mindig kiírt valamit hogy xx0055 hibakód vagy ilyesmi, amikor kiválasztottam volna hogy melyik particióra tegye (már itt a win telepítő alatt sem tűntette fel azt a 260gigás darabot)
Ezután lehúztam az eredeti 320vinyómat, a 160-asra feltettem a win7-et, majd ugye hozzányomtam a 320as vinyót, és továbbra is a megmaradt 40gigás részt látta csak, amin régen volt a rendszer, a 260gigásat nem...
Sajátgép/kezelés/lemezkezelés itt feltűnteti a 260gigás részt, de semmit nem csinál, akár a tulajdonságokra megyek, akár az elérési út mpdósításra... "a műveletet nem lehet befejezni, mert a lemezkezelés konzolnézete nem tükrözi az aktuális adatokat. Frissítési feladattal frissítse a nézetet blablabla" ezt írja ki...Remélem érthetően írtam le...
Valakinek valamilyen megoldása esetleg? Fontos lenne, mert tényleg fontos dolgaim maradtak rajta

Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest