- iPhone topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Európába is befut a Red Magic 11 Air Trace Edition
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Az, hogy sokat torrentezek, az azt jelenti, hogy sorozatokat, filmeket töltök le. Egyébként a 80%-ukat meg se nézem, mert az első öt perc után mennek a levesbe.
"egy Windows megbízható működésében szerepet játszik az, hogy nem update-eled"
Pedig lehet benne valami... Valamelyik nap olvastam, talán a McAffe de nem biztos, kiadott egy frissítést, ami elkezdte letörölni a windows egyik rendszerfájlját. Aztán sűrű elnézést kértek... Minek bolygatni egy jól működő rendszert. Azok a hibák benne voltak akkor is amikor kiadták, akkor se zavart senkit.
"Nem, nálad (az eredeti kommentedben) a Firefox egy konkrét ok, amiért szerinted egy Windows megbízható."
Ismét felhívom a figyelmedet a pontos olvasásra és szövegértésre:
Csak szeretném megosztani veletek, hogy miért nincs bajom velük, mitől ugyanolyan gyorsak mint újkorukban.
Hol olvastál te bármit a biztonságról?
"Mert cseszel keresni."
Nem nem, drága barátom, én kerestem és "Nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy a microsoft az o&o-tól licenszelne..."
"Egyébként nem az O&O, hanem a Diskeeper."

De vannak okostojások, akik kapásból rávágják, hogy de hát a microsoft defragja is az O&O-tól van (ez nem rád vonatkozik), csak hogy engem lehülyézhessenek.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Gumi és felni topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest