Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android Autót minden mobilra!
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ugybizony az Opera sokkal tobb beepitett funkcioval bir mint barmelyik mas bongeszo.
Az eger gesztus
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.
Levelezonek a Win98 ota TheBat-et hasznalok mas szoba sem johet mert az amolyan felprofi. Ezert is irtam ugy hogy miert ne lenne fent mindketto es igy az user eltudja donteni hogy melyik az amelyik mellett vegul leteszi a voksat. El vannak egymas mellett es par kattintassal atvalthat hogy melyik legyen az alapertelmezett.
Az Adobe az topic es vilagutalatnak orvend de hat ugye mindket alternativ bongeszo egyazont hasznalja, igy feltelepitjuk, majd blokkoljuk. Azert neha kell. A hardveres gyorsitastol en is tobbett vartam de az eredmeny szerintem is zerus.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.