Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ugybizony az Opera sokkal tobb beepitett funkcioval bir mint barmelyik mas bongeszo.
Az eger gesztus
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.
Levelezonek a Win98 ota TheBat-et hasznalok mas szoba sem johet mert az amolyan felprofi. Ezert is irtam ugy hogy miert ne lenne fent mindketto es igy az user eltudja donteni hogy melyik az amelyik mellett vegul leteszi a voksat. El vannak egymas mellett es par kattintassal atvalthat hogy melyik legyen az alapertelmezett.
Az Adobe az topic es vilagutalatnak orvend de hat ugye mindket alternativ bongeszo egyazont hasznalja, igy feltelepitjuk, majd blokkoljuk. Azert neha kell. A hardveres gyorsitastol en is tobbett vartam de az eredmeny szerintem is zerus.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mail kliens stb amiket pl az FF-hez kulon kell kiegeszitokent feltenni es meg akkor sem szokott mindig olyan funkcionalitassal mukodni mint az Opera sajatja.