- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
válasz
Worker
üzenetére
Szerintem a gyorsabb vinyóra tedd a win7-et. A sata-ra. HA meg telepítesz előtte az IDE meghajtót húzd le, hogy csak a sata legyen benne. (A boot fájlt ne rakja át oda, csak azért.)
Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy ha win7 egy külön vinyón jobban érzi magát.
Nekem egy 80 gigás maxtoron van és ott teljesítményben jobb, mint ha egy nagyról vágsz le egy kis darabot és úgyhasználod.dermar:Nem hiszem hogy a 7 hibája lenne. Nálam is van ilyen tapasztalat és én rájöttem, hogy az egér görgője néha nem ugrik egy kattanást, és ott rosszul érzékeli.
Szerintem az az egér hibája lesz. A másik egeremmel nekem sem volt bajom, csak most ezzel.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest