- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
törölt tag
Én még egy érdekességet is észrevettem a 32 bites és 64 bites Win7 vonatkozásában. Amikor a Win7-es kezdett megjelenni, én is, mint sokan mások, próbálgattam, hogy mely régi szoftverek futnak rajta megfelelően. Többféle CD/DVD író szoftver megfordult nálam, de gondoltam, kipróbálom a a nálam lévő Nero 7.5.7.0-t. Mivel nem akartam a gépet leterhelni, csak a Burning Rom részt tettem föl belőle, a 32 bites Winre. A Win nem panaszkodott inkompatibilitásra, és engedte felrakni. Semmi hiba. De ha egy olyan mappába léptem bele, ahol videók voltak, és bélyegkép nézetre volt állítva, akkor egy hibaüzenet fogadott. Ha bezártam a panelt, néhány másodperc után ismét jött, és ez így mehetett a végtelenségig. Rájöttem, hogy a Nero 7 a Win bélyegkép nézetét bolondítja meg, valószínűleg az inkompatibilis kodek miatt, amit föltesz. Elkönyveltem, hogy ez a Nero Win7-hez nem jó, leszedtem.
De akkor csodálkoztam el nagyon, amikor a 64 bites Windows 7-re ugyanezt a Nero-t föltéve semmi hibát nem tapasztaltam. Minden szuperül megy, semmi hibaüzenet, lejátszási, kódolási hiba. De hogy is van ez?
Lehet, hogy a Nero 32bites környezetben fut, és nem akad össze a 64 bites rendszerállományokkal? A nálam hozzáértőbbek erre biztosan tudják a választ.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest