Hirdetés

Aktív témák

• stargazer

senior tag

heló,

windows 7 professional 32-n nincs az már ami a vistában volt (és nekem nagyon tetszett) hogy amikor képeket vetít (gondolom a media player csinálta), finoman rázoomol a képekre (és ettől kicsit olyan lett mintha mozgókép lenne ja szó szerint ez a mozgókép)? imádtam de itt nem találom. azért mert nincs? vagy csak alapba nincs? jó lenne ha valahogy fel lehetne tenni egy ilyen plugint vagy valamit.

ja és 4 gb ram van a gépben de csak 3-at lát. ezen sehogy se lehet segíteni oprendszer csere nélkül?

kaptam egy laptopot amin már ez a win 7 pro 32 van. nekem eddig megszokott volt hogy volt egy C meg egy D partícióm, az előző laptopommal is úgy kezdtem hogy legyalultam a recoverys cuccosokat de már kezdem sejteni hogy akkor se véletlenül így csináltam. itt megint cirkusz van, van 4 partíció, és ha akarnék magamnak egy D-t akkor a legnagyobb 280gb-s partícióbol csak 140-et tudnék lecsippenteni, mert ott ütközik olyan adatba amit már nem lehet átpakolni. az meg elég vacak lenne, mert minek tartsak fent a rendszernek még 140-et. és mivel nem véletlenül akarok egy D-t nem fogok elkezdeni a C-re masszív adatmennyiséget másolni, ennyi erővel hagyhatnám is úgy az egészet ahogy van.
    a recovery, mindent visz ha jól tudom, ami nagyon gáz. nem is értem ennek a logikáját. azonnali szívinfarktus egy ilyen esemény sztem. mit csináljak? nagyon úgy nézem hogy nem lesz más mint legyalulni megint mindent, és 0-ról megcsinálni az egészet. 2 partíció és mehet a dolog. jól látom?
    vagy átméretezhetem a C-t anélkül hogy a recovery-zés lehetőségét hazavágnám? ha jól látom nem adtak sima mezei install dvd-t a win7-hez csak az xp-hez. vagy? mégegyszer megnéztem és mintha lenne valami de nem tiszta nekem hogy ki kivel van. van itt mindenféle de nem igazán sejtem mi mire lehet jó. olyan mintha minden recovery-hez lenne. kéne egy gyári telepítő win7pro ha jól sejtem.

köszi

Aktív témák