- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni egy problémához, aminek az okára sehogy nem tudok rájönni.
Az a gondom a következő: Adott egy W7-es gép, ami egy Gigabyte EP-43-UD3L alaplap, benne egy D-820-as proci, 2GB memória (egyben), ATI HD3870 1GB videokártya, külső eszköz egy Logitech billentyűzet-egér combo, és egy webkamera. Az energia sémáknál beállítottam, hogy mikor tegye magát a gép alvó állapotba (hibernálás kilőve a powercfg -h off kapcsolóval is) de egyszerűen nem hajlandó lekapcsolni magát.
Átnéztem az összes futó folyamatot, a feladatütemezőt, a szolgáltatásokat, megnéztem a powercfg -requests kapcsolóval az energiasémát, és semmi de semmi, ami indokolná ezt a hibát. Az egyetlen ami feltünt, hogy ha a monitor lekapcsolt állapotban van, és megnyomom a billentyűzeten az alvás gombot, akkor is csak a monitort kapcsolja vissza, és csak az alvás gomb ismételt megnyomására megy alvó állapotba.
Egyszerűen már ötletem sincs, hogy merre keressem a megoldást.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest