- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni egy problémához, aminek az okára sehogy nem tudok rájönni.
Az a gondom a következő: Adott egy W7-es gép, ami egy Gigabyte EP-43-UD3L alaplap, benne egy D-820-as proci, 2GB memória (egyben), ATI HD3870 1GB videokártya, külső eszköz egy Logitech billentyűzet-egér combo, és egy webkamera. Az energia sémáknál beállítottam, hogy mikor tegye magát a gép alvó állapotba (hibernálás kilőve a powercfg -h off kapcsolóval is) de egyszerűen nem hajlandó lekapcsolni magát.
Átnéztem az összes futó folyamatot, a feladatütemezőt, a szolgáltatásokat, megnéztem a powercfg -requests kapcsolóval az energiasémát, és semmi de semmi, ami indokolná ezt a hibát. Az egyetlen ami feltünt, hogy ha a monitor lekapcsolt állapotban van, és megnyomom a billentyűzeten az alvás gombot, akkor is csak a monitort kapcsolja vissza, és csak az alvás gomb ismételt megnyomására megy alvó állapotba.
Egyszerűen már ötletem sincs, hogy merre keressem a megoldást.
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Revolut
- LEGO klub
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest