Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz _ak_ #12666 üzenetére

Hali!

Nézd, ahogy mondani szokták, a rendelkezésre álló adatok alapján az a progi segíthet, nem véletlenül tettem korábban is feltételes módba. Ha meg nem, akkor más sem és ez is igaz, nyilván ez utóbbi esetben olyan dolgok is képben vannak, amikről Devdi fórumtárs nem tett említést.

"100 megás rendszerpartíció az első vinyón van a rendszer a 2-on."
    Erre meg mindenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy elég "furcsán" telepítget deicide. :DDD Ha előbb kérdezett volna ebben a topic-ban, vagy a Ghostolás, de hogyan topic-ban, akkor nem került volna ilyen helyzetbe.

A 100 megás partícióról meg annyit, hogy én csak és kizárólag, akkor engedem meg a W7-nek, hogy létrehozza, ha az ügyfél szeretné a BitLocker funkciót használni, és arra alkalmas W7 verzióval, valamint TPM chippel (alaplapon) rendelkezik.
    (Tudom, hogy ez utóbbi kikerülhető, de az a tuti, nem pedig pendrive-on tárolni kulcsot)

[pod]Diablo
    Ahhoz, hogy tudd használni, a CPU-nak is támogatnia kell a virtualizációt illetve (általában) a BIOS-ban is engedélyezni kell. Ez utóbbi alaplapfüggő lehet, pl Gigabyte lapoknál számtalan esetben a Virtualization funkciót kell engedélyezni.(Milyen ravasz... :DDD ) Ha alaplapod meg a CPU-d típusát is megosztanád, akkor könnyebb lenne válaszolni.

Fire.

Aktív témák