- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Tegnap átálltam Intelről AMD-re: beszereztem egy AM3-as alaplapot, 2Gb DDR3-at és egy Athlon II X4-et..ez sok volt szegény Win7 RC-nek és a "Starting Windows" felirat alatt minden indításkor hősi halált hal és újraindul. Számítottam erre, hisz ugyanez megtörtént a legutóbbi (fordított irányú) váltáskor is, de akkor a csökkentett mód segített, most viszont sem az, sem pedig a Startup Repair nem segít.
Az újonnan vásárolt holmik hibátlanok: egy tesztvinyóra feltoltam az Xp-t, ez remekül működik, alóla hozzá is tudok férni a Win7-es vinyómhoz, így az adataimat tulajdonképp nem fenyegeti komolyabb veszély.
Lélekben felkészültem az újratelepítésre (hisz amúgy is kelleni fog), de kérdezem: nem lehetne valahogy mégis bebootolni a Win7-et?
A választ előre is köszi..
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GL.iNet OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest