- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dobjátok a padlóla, le!
Aktív témák
-
hagyma8
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
nemár h ennyi lett volna. egyelőre megy. ennyi idő után már be kellett volna szarnia sztem. ha lesz vmi szólok
hónapok óta leszartam a problémát, inkább xpt használtam. NA! miközben ezt irtam megint beszart
szóval megvan még a probléma. 1.8.4-es utorrent most épp egy torrent megy (rendszergazdaként inditottam, xps kompatibilitással, de ezek nélkül se ment jól). ugyh nemhinném h evvel lenne baja, mert xp alatt miért megy rendesen akármennyivel. szóval sztem nem a router meg a utorrent hibája a dolog. amúgy speedtouch a router. abból megy ki a tv, wlan meg minden szar. invitel digitv adta. de ez a gép patch kábellel kapja a netet közvetlenül.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hónapok óta leszartam a problémát, inkább xpt használtam. NA! miközben ezt irtam megint beszart
szóval megvan még a probléma. 1.8.4-es utorrent most épp egy torrent megy (rendszergazdaként inditottam, xps kompatibilitással, de ezek nélkül se ment jól). ugyh nemhinném h evvel lenne baja, mert xp alatt miért megy rendesen akármennyivel. szóval sztem nem a router meg a utorrent hibája a dolog. amúgy speedtouch a router. abból megy ki a tv, wlan meg minden szar. invitel digitv adta. de ez a gép patch kábellel kapja a netet közvetlenül.