- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
a faszi neve Jony Ive (Jonathan Ive) nem John
-
Sinesol
veterán
Szerintem ez elég halva született ötlet, kicsit mintha kapálózás lenne az egész, most hogy más cégek kezdik lelépni őket. Eleve mennyi értelme van ennek, amikor ez kb bármelyik rendszeren megoldható, kb akármilyen fülessel, ráadásul elég kiforrott fejesek vannak már a piacon, minek még egy ujabb?
Miért rosszabb az, ha épp alkalmazáson keresztül megy a dolog, ha amugyis ott a mobil, amiről megy a net? Vagy lehet a fülesben lesz valami 5g modem? Az azért elég meredek, már csak egészségügyi szempontból is.
Amugy azt sem tudom ez a tervező mennyire tud csak igy a semmiből jó fülest csinálni, hiszen gondolm az Apple-nél egy team dolgozott a keze alá. Szerintem elég sok elem le is van védve, meg nem is kevés tesztelgetés kell egy audio cucchoz.
Axel Grell is megtervezte a legendás Sennheiser HD600-as sorozatot, gondolom egy csapattal közreműködve, aztán próbálkozott saját céggel is, de nem igazán jött össze még csak hasonló minőség sem. Szóval nem olyan egyszerű az, hogy egyszer tervezett egy jó fülest és akkor majd most is könnyen összedob valamit. -
moleculez
veterán
Nem épp erre számítottam, mondjuk nem is én vagyok a célközönsége. Mármint, a fülembe max fülest dugok. Hangvezerlest ruhellem.
-
Csandi
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Konkrétan ez lesz, csak profibban megoldva.
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Kb ugyanaz a kettő...
Egyik sem ismer téged, és csak a woke szöveget nyomják az alapján amit elmondtál magadról. ennyi. -
csizo13
tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ez ugye pszichiátertől is függhet:
[link] -
Armagedown
őstag
válasz
Bareszotron
üzenetére
A Gyakorikérdéseken volt egy beteg arc, aki komolyabban vette a ChatGPT válaszait, mint a saját pszihiáterét.
-
ben2
aktív tag
Ha csak nem építenek az eszközbe 5G modemet és wifit, akkor mindenképpen kell mellé egy eszköz. Telefon, tablet, laptop, akármi. Onnantól kezdve meg mennyivel lesz több egy újabb bluetooth fülesnél?
-
Bareszotron
aktív tag
válasz
petymeg2033
üzenetére
Vegyenek egy s3xdollt és szigetelőszallagozzák rá a ChatGPT-et
-
válasz
petymeg2033
üzenetére
+1
-
petymeg2033
tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nemcsak, hogy lehet, biztosan vannak. Az Onlyfans és LiveJasmine féle platformok persze főleg a szex tartalmak miatt váltak közismertté, de közben igen nagy része a bevételnek jön olyan emberektől, akik nem tudnak valamilyen okból "normális" szociális kapcsolatokat kialakítani, és ezért ilyen pótlékra szorulnak, ezt választják. És itt most nem csak olyanokról van szó, akik rondák, hülyék, ellenszenvesek, hanem a mostani köznyelvben "neurodivergens" (autista, ADHD-s, stb.) emberek is idetartozhatnak, akiknek valamilyen belső blokk vagy késztetés miatt nem megy a személyes kontakt fenntartása.
És aztán vannak még azok az emberek, akik valamilyen módon bántalmazó vagy csak érzelmileg ellaposodott kapcsolatokban élnek. Ők is hajlamosak lehetnek egy olyan digitális kapcsolat felértékelésére, ami már eredendően kedvesen szól hozzájuk.
Az tök mindegy, hogy Te vagy én nem vagyunk ilyenek, a piac attól még nagyon is létezik erre. És ahol piac van, ott idővel megjelennek az árusok.
-
Plug Life
senior tag
„tervezőzseni”
😂😂😂 -
anulu
félisten
válasz
Bareszotron
üzenetére
"És szerintem az emberek többsége is így van vele"
aki meg nem, az "Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!".
-
KROK640
nagyúr
Hiányzik mint kemping sajtba a sátorvas ...
Mi lesz ennek így a vége?
-
wjbhbdux
veterán
Ez egy nagy lépés a roboszexuális társadalom kialakítására. Először a füledbe duruzsol, aztán pár év múlva már a kezedet fogja és nem engeded el, a tökéletes lelki társ ami minden bajodra választ ad. Olyan édesek voltak, akik az utóbbi években a transzik és melegek miatt aggódtak a HaGyOmÁnYoS cSaLáDmOdElL felborulása miatt, miközben ez már a láthatáron volt.
-
-
Kabika
csendes tag
Mint egy fAIat kenyér...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Peugeot, Citroën topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen autót vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Google Chrome
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest