- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
megneztem alaposan ezt a sysinfo cuccot, eleg hasznalhatonak tunik. 1 kis mortscripttel megtamogatva szerintem ki lehetne belole hozni kb amit kene.
az ilyen valaki altal osszerakott csomagoknak az a baja hogy marha nagy melo karbantartani, meg ami benne van az benne van oszt kesz.
olyat pl ossze todnek hozni hogy inditokepernyon legyen nagy navi ikon, mellette vmi, alatta meg az 5 utoljara hasznalt progi (erre mar mortscript kell), kulon lapokon a progik kategoriankent, ami nagy szam lenne hogy a progikhoz egy leirofilet kene megirni, es akkor a rendszer szepen magatol osszerakna a sysinfo inijeit, magyarul ugy mukodne hogy ha fel akarsz rakni egy erre keszitett csomagot csak bemasolod, nyomsz egy auto frissitest es ott van az ikonok kozott.)
kerdes hogy erdekelne-e vkit igy a masik meg hogy segitene-e vki csomagokat csinalni hozza (progit ce feluleten letesztelni hogy jol fut-e, kb annyit kene osszeirni hogy ha menteget adatokat akkor hova, meg hogy hogyan indul, melyik file futtatasaval)?
-
Xerxész
őstag
Szerintetek érdemes szoftver nélküli navigációt venni?
Mondjuk ezt:http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=09708
Ha letöltök hozzá egy navigációs szoftvert legalisan vagy nem legálisan, akkor az fog futni rajta? Mi szükséges hozzá?
-
tomcs
őstag
-
old11
csendes tag
Üdv!
Minden rendben, "már értem miről beszéltél".
Helyrepofoztam. A registry megvolt, csak én a kitömörített méretet néztem. Nem volt telepítve a NET keretrendszer, ezért nem működött. Telepítettem és minden klappolt. Visszaírtam az YFLoader.exe-t, újra régi a szerkezet. Tapasztalat rengeteg. Én is kisérletezem tovább, az SI fazonírozásával, de ma már nem, elég volt ez a kis kaland.
Kösz a segítséget! -
old11
csendes tag
Szia!
Nem tudom indítani a W CE-t. Csak indítóképernyő van (egy autó a tájban), innen nem tudok továbblépni. Az activesync működik, megvan az általad linkelt registry editor, de nem tudom hogy kellene azt elindítani. Ezt szájbarágósan ismertethetnéd.
Letöltöttem az elktrodokitól az N350 pach-ot. Ez nagyobb méretű mint az NKbin. Nem találtam honnan töltöttem le, ezért feltettem a következő helyre az NKbin-t:
http://data.hu/get/132597/an318_2007.rar.html -
tomcs
őstag
pontos eleresi utat kell beirni.
ugy kell hogy \SDMMC\konyvtaraholvan\program.exe
ezen kivul szokozt se tartalmazhat, mert mar az se mukodik. activesync-en ugye mukodik a registry editor neked is? nekem ugy ment. a ce eleres persze hogy nem mukodik, azt a yf indito figyelte. tehat inditsd be, megakad ugyan a kep, de az activesync szerintem menni fog.
egyebkent ha mindenkepp flashelni kell, az a n350 patchkent emlegetett rom biztosan mukodik, de ahhoz ennel sokkal melyebben kell elrontani.
azt a romot amit te talaltal viszont legyszi linkeld mar be, mert arra meg en lennek kivancsi, ugyanaz-e vajon.
-
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Átírtam a registry, launch50, YFloader.exe-t systeminformation.exe-re. Eredmény a csőd.Megjelenik az indítóképernyő, aztán ennyi. A módszereddel sajnos a W CE -t sem tudom elérni. Most fő a fejem.
Míg ezt "elértem", addig azért jött némi tapasztalat. CE-ből elindítottam az SI-t. Az ikonokra kattintva nem indultak a programok (nem találta őket), míg a könyvtárból indíthatóak voltak, pld a TCM.
Vajon a net-en fellelhető NKbin (BP 350-hez, WCE 5.0-nak írták) felrakható-e erre? -
jagada
addikt
Hi!
ezen a kütyün futnak a pda-s játékok?
-
tomcs
őstag
valahol vagy itt vagy a n350-es topicban linkeltem egy registry editort ami activesync-en mukodik.
valahol a hklm-ben azt hiszem init alatt vannak olyanok hogy launch10, launch20..., a launch50 az hogy yfloader.exe. ezt ird at arra amit el akarsz inditani. a baj ezzel az, hogy ugy vettem eszre, hogy a gps csak akkor mukodik ha yf shellbol inditod, mondjuk mortscripttel megoldhato valahogy. ha esetleg kiprobalod, szamolj be az eredmenyekrol.
ha elrontod ezt a sort a registryben, akkor ugyan semmi nem fog indulni a gepen, megall a boot kepnel, de a regedit mukodik activesync-en, meg tudod javitani.
eddig forgatassal kinlodtam, de az elegge zsakutca volt, valoszinuleg meg majd folytatom de nem hiszem hogy hamarosan. ezt a si fele menut en is neztem, ossze is akarok hozni vmit magamnak, szerintem kovesd a forumot, jovo het vege fele lesz idom ezzel foglalkozni.
-
old11
csendes tag
Szia tomcs!
Wayteq 400. Mondj valami megoldást a Janin féle Wolf vagy SI indítására ezen a PNA-n. Olvastam itt ott róla, de sem abból sem a próbálkozásaimból nincs siker. Te vagy ebben a guru, ha lesz időd írd meg. Üdv! -
xpcxp
tag
nem hangzik rosszul, tesztelgesd egy darabig hogy nincs -e valami gubanc .
utána dobd már fel , csak ne most mert mindenhol törlik a cuccokat.
ami nálam megy azt nem kell tesztelni f@cán megy.
már eleve a systemInfo szuper , ha valaki nem merne belepiszkálni a winCE-be.
azt csak SD-re azt fut egy szép skin meg indítható bármilyen progi. -
tomcs
őstag
van jobb, osszedobtam 1 mortscriptet ami kitomorit 1 csomo dolgot szepen oda ahova kell
osszesen ennyi fut nalam:
# Show the hourglass, we are working now
ShowWaitCursor
#unpack the mio unlock files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\unlock.zip", "")
#unpack the .net cf files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\gapi.zip", "")
#unpack the cardexport files
UnzipAll( "\ResidentFlash3\images\cardexport.zip", "")
#unpack the nyditot virtual display files
HideWaitCursor
# Then start the windows explorer
Run( "explorer.exe" )ez egy autorun.scr a mortscript konyvtaraban, az autorun.exe-t beraktam a yfloader helyere a hklm/init-be es ez igy kb 2-3 masodperccel dobja meg a gep indulasat, de azt rakok a zipekbe amit jol esik.
rom-ban is sikerult turkalni, meg megy is az osszerakott rom, de csak ugy hogy 1 file ki, 1 file be. a .net cf filejait epp ki lehetne sporolni, de ezeket a cuccokat nem erdemes romba pakolni mert akkor a .net-et kene masolni. nyditot sajnos nem jott ossze, pedig az jo lenne nagyon. js landscape se. talan a hpc-s valtozatot kene megszerezni, de nem sikerult. sejtesem szerint azt is a romba kene behekkelni mondjuk.
igazabol xda-dev oldalon rengeteg cucc van, lehet hogy amit probaltam azert se ment mert nem jol csinaltam, pl xip cuccokat nem olyan konnyu csinalni, konkretan meg nem jottem ra hogy ebben a romban hogy kene. ha lenne csak erre egy hetem kiserleteznek esetleg vmilyen xda-s rommal, aztan a tanult dolgok egy resze talan alkalmazhato erre is. lehet hogy meg is fogom tenni, de egyelore hanyagolom a temat, sajnos hazijaim is vannak, jelenleg egyre komolyabb kesesben.
-
xpcxp
tag
Szia tomcs!
Alakul már a dolog ? Na ,ha telerakod az asztalt parancsikonokkal és on/off elfelejti.
Itt a Cavinton a kütyünek.Nálam bejött. A windows mappában lévő desktop és programs
mappákat másold be a ResidentFlash-be.Utána a regedit-ben menj bele a
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Explorer\Shell Folders] mappába.Ott van két bejegyzés. Alapból ez:
"Desktop"="\\Windows\\Desktop"
"Programs"="\\Windows\\Programs"
Ezekben írd át a windows-t ResidentFlash-re.
Így ha pakolsz pár progit ,játékot a residentflash-be és onnan ikont az asztalra
akkor nem fog eltűnni minden ki-be kapcs -nál.
Próba cseresznye !!! N350-en frankó.
Szerintem nekem kész a PNA-ból PDAIlletve nekem ennyi már elég.
-
sohrking
tag
Hi
Ma érkezett meg a n400-am.
Nem sikerült a winCE felületre jutnom. hogy kell? reset közben nyomva tartottam a menü+hangfel gombot, de ugyanúgy a 6 gombos jött elő, csak volt alul 1 kis zöld lakat ikon, és nem reagált semmire. reseteltem, és ment...
mi lehet?
másik... ráraktam 1 navi progit kártyán. el is inult. kicsit játszottam vele a lakásban, majd kikapcsoltam a kütyüt. levittem a verdába, hogy majd élesteszt... na azóta nem indul a naviprogi... vajh miért? -
tomcs
őstag
par napja nem irtam, pedig volt tortenes boven.
vegre most sikerult osszehoznom egy modositott image-t, eddig persze semmi ertelmeset nem kezdtem benne csak lecsereltem a windowsce.bmp-t
az a lenyeg hogy felflashelodott es mukodik.
xda-developers fele rommaster-t, es szinten xda-s dumprom-ot hasznaltam, az a baj hogy ezek az eszkozok ugy veszem eszre nem teljesen kompatibilisek, bele kellett nyulni az image-be.
a problema az, hogy barmit kezdeni lehessen vele, ahhoz a boot hive-et kell bantalmazni, az meg a romban van. maga a boot hive nem lesz egy nagy feladat, viszont meg be kene suriteni par dolgot, ami azt eredmenyezi hogy ki is kell nehanyat szedni. yftools ugy azonnal mehet is a fenebe, de az keves lesz ugy erzem. talan .net cf fileokbol lehet vadaszni, azok a boot folyamat soran meg nem kellenek, talan raer oket utana bemasolni a ram-ba. nydidot/js landscape mind ott akar mar a bootolas soran lenni, vagy ezeket kene betenni vagy a display drivert meghackelni (s3c2440disp.dll)
ennek a dllnek szereztem egy forrasat, elvileg fordithato "rotate" mellett, ekkor ugy veszem eszre engedelyezett a forgatas, ami alapesetben nem. leforditottam igy, de fogalmam sincs hogy mukodni fog-e, ezt meg ezutan kene kiprobalni.
-
tomcs
őstag
hulye vagyok, fat32 kartya kellett hozza. nem mellesleg ihattam felul az oprendszert, nyditot elso probalkozasra taccsra is vagta..
vszeg a registrybe irta be magat a pda-s 5.02 verzio, azert nem i tudott rendesen bebootolni, nem meg kapkodtam es nem ellenoriztem hogy az initbe rakott-e valamit, csak ujrainditottam miutan beallitottam a fileok masolasat.
mindenesetre adok neki egy probat, bar lehet hogy vegig kell nezegetni a regebbi verziokat, allitolag a 2.01 hpc lenne az igazi de ahhoz meg nem tudtam kodot szerezni, es nem mukodik az a 7 nap trial sem aminek lennie kene.
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Ki milyen navigációs szoftvert használ eme szuper kis PNA-n? (IGO hibátlanul fut?)
Köszönöm. -
tomcs
őstag
sajna ilyet az enyem pont nem csinal, ugy ahogy ignoralja ha nyomom a powert bootolas kozben. annyira mondjuk nem erdekes, jo lenne de azert tudok elni a porsches logoval is.
erdekesebb, hogy osszedobaltam egy automatikus masolo scriptet, szepen a bootolaskor meg 8 masodpercig homokorat villogtat, de fenn van a dotnet cf, a mio unlock cuccai (ezekbol ki lehet meg selejtezni parat, de nem sok megtakaritas, cska pl folos ikonok), wincesoft gapi (szerintem kivaghatoak belole a tesztek, meg nem probaltam, az olyan 1 mega, kb 2 masodperc gyorsulas lenne) valamint a card export.
gapi emulacioval kiprobaltam par jatekot, a megjelenites hibatlan, de a touchscreen kezeles a forgatas miatt bugos volt. nyditot nem lesz egyszeru, de valahogy muszaj lesz megoldani... nem latott vki vmi nyditot pna-ra rakasi utmutatot? nem fontos ehhez a pna-hoz, barmi jo.
-
xpcxp
tag
A bejelentkező logo-t akarod cserélni ????(
Próbáld ki ahogy én csinálom.
SD formázni, válasz egy bmp.-t, méretezd át 320×240-re, nevezd át logo.bmp -re,
másold a karira.
Be a gépbe , újraindítás közben nyomjad a power-t folyamatosan amíg beadja a kék hátteret.
Nekiáll keresni logo.bmp, eboot.bin, nk.bin.
miután csak a logo-t találja lecseréli azt kiírja hogy reboot.
Ennyi, nálam működik. -
tomcs
őstag
elegge banalis modon sikerult elernem a rejtett flash meghajtok kozul kettot, kineztem a registrybol hogy hova mountolja oket, es be kellett irni a konyvtarat, a listazasnal nem jeleniti meg.
btw
/ResidentFlash3 -> itt van a "6 gombos menu" osszes cucca, kulonfele progik vannak a funkciok mogott
/RegFAT -> system es user hive, a registry adatokat tarolja itt, nem kell bantani (meg nem is olyan konnyu)harmadikat nem sikerult elerni igy, meg ugy sem hogy a regisryben megadtam hogy hova szeretnem ha mountolna. ha valaki rajon, azert kivancsi lennek ra. meg mindig nem tudom, hogy azt a szegeny porschet hogy lehetne eltuntetni, mar unom
mindensetre az yf menu cuccai kozott kulon kepkent nem volt.
btw a yf cucc eleg nagy, szerintem arra a helyre siman beferne 1 mortscript ertelmezo + inditaskor masolando cuccok, meg a lathato flash is megmaradna progiknak. 13 mega a yf cucc, csak nem tudom hogy gps inditast hogy oldom meg nelkule, lehet ki kene probalni hogy darabjaiban mukodik-e, mindenesetre az egyik skin biztos leirthato, 5 mega darabja, mar annak a helyere beferne szerintem minden
-
tomcs
őstag
kiprobaltam, azt mondja hogy nem tamogatott.
mindenesetre kiserleteztem meg par dologgal, nyditot eddig nem jott osszede elvileg nem lehetetlen, meg itt van ra a delutanom.
softick card export ugy latom mukodik, az arra valo hogy a benne levo memkartya meg flash usb meghajtokent latszik, ki kell valasztani hogy az usb kapcsolaton ezeket ossza meg vagy activesync legyen. sajna fizetos progi, ezert csak megemlitem.
-
Blade!!!
tag
Hali!
Keresd meg a www.bluepanther.eu oldalán a szerviz számát mond meg nekik, hogy v350-ed van (ugyan az mint az n400 csak más matricával) és meséld el a problémád, ha van megoldás amihez nem kell szerviz akkor elmondják. Eddig kétszer hívtam őket és segítőkészek voltak.
Üdv
-
HSanyi
tag
Üdv!
Valaki tud segíteni, vagy csak a navi Pestre szállítása a megoldás?
Köszi
Sanyi
-
xpcxp
tag
hát ez tényleg elég idegbaj cucc( fetrengő szmájli miért nincs ??? )
nálam kalibráció második indításnál beállítva ,onnantól jó , ellenben GPS idő egy katasztrófa
kellet hozzá nem kis idő míg oké lettérdekes a linkelt oldal , bár a játékok szerintem max csak alap futna gombok hiányában
(quake-t nagyon zúztam annó 75Mhz -es P1-en )
AN-318 fórumot szoktam olvasgatni én is van pár hasonlóság a kütyükben
főleg a ház az egy kutyasz@r, ötlet SD-ről futtatni a dolgokat alapból tökéletes, tuti nem hal be a ketyere
ki is próbáltam rendre mindet , negatívumok : belassúl, akad rosszab esetben lefagy.
kinézetre nagyon jók és sztem ebből adódik a hiba zöme agyon vannak skinelve.
alapból tökéletes lenne a winCE aztal sima puritán kék háttérrel pár folyamatosan használt ikonnal és slusz.
ennyi elég is lenne untig
valahol néztem egy dobrogihack névre halgató cuccot kimondottan n400-ra.
próbáltad már ?
ha esetleg belemerülnél a wolf-ba pusztítsd már le teljesen a felületét, egy navi is untig elég bele
megpróbálkozok vele én is -
tomcs
őstag
kiserleteztem egy csomot ezzel a gapi-val, mukodesre tudja birni a n400 gombjait, valamint egesz hasznalhato sebesseggel valositja meg a grafikus api-t, szoval nem elkepzelhetetlen, hogy jatekok is menni fognak szepen.
rossz hir, hogy csak 3 gomb van, a hangero le, a hangero fel es a menu, a power gombot nem latja, es ugy tunik a hangero bizgentyu benyomasa se gomb.
jo hir hogy amit megprobaltam elinditani tobbnyire megy, rossz hogy fekvo modban, mig a pda progi allo lenne, ami azt eredmenyezi hogy az egesz elfordulva rajzolodik ki felig. nyditot megoldja a problemat elmeletileg, kivancsi vagyok hogy mekkora sebessegvesztes aran. holnap fogom kiprobalni.
touch ugy latszik megoldodott, a registry modositasokat ugy menti el hogy ki kell kapcsolni a power gombbal es ugy kell resetelni a ceruzaval, szinten igy kell barmit menteni ami a registryben van.
osszeszedtem a szukseges fileokat (gapi cab, .net compact framework cab es a logoutos mio unlock), ezeket reset utan siman bemasolva is mukodik, tehat vszeg az lesz hogy csinalok egy mortscriptet, az szepen egy zipbol kitomoriti indulaskor ami kell, es jo lesz az egesz.
problema hogy a gombok csak gapis progikkal mennek, pl tok jo lenne az oldalso ize tcmd-t scrollozni vagy uBook-ot lapozni, ezek a dolgok meg megoldasra varnak.
ugy egyebkent bizakodom, szerintem sikerulni fog arra hasznalni amire terveztem
most meg mentem aludni
-
tomcs
őstag
eleg komoly idegbaj ez a cucc
de hat olcso volt... most epp azzal bosszant hogy csak ugy elfelejti az erintokepernyo kalibraciojat, beallitom szepen hogy pontos legyen, es kovetkezo ujrainditasnal mar vissza is allt a defaultra.valamilyen szinten nem ertem hogy miert, mert pl a yf helyett atirtam a registry-t es az explorer.exe-t inditja rendesen, ugyanugy a registryben van a touch kalibracio adata, az meg mindig visszaall.
mindenesetre kelleni fog neki par dll meg ilyesmi, es akkor remelhetoleg mennek majd a dolgok, meg valamit kell kezdeni azzal hogy ujraindulaskor mindent elfelejt.
arra gondoltam hogy ossze lehetne hozni 1 progit, ami indulaskor szepen bepakol a registrybe mindent ami kell, bemasolja a szukseges fileokat, majd szepen boldogan elindit vmi kenyelmesebb feluletet.gapi-t sikerult kiprobalni, a tesztjei egesz szepen futottak, szerintem az az ami igazan kell pocket jatekokhoz. btw ez az.
meg nem igazan agyaltam vegig hogy mi legyen az a felulet, csomoan pl az index forumban (alpha navigo nevu cuccrol szol egyebkent) a wolfncu-ra eskusznek, de lehet hogy nem lenne rossz otlet azt is csinalni inkabb, olyan "legyen egyszeru mint a ko" oszt jo alapon. Wolfncu-nak van egy eleg komoly baja, koreai szegenyke es nem igazan tud erthetobb nyelven... elvileg ossze lehetne skinezni jol, ha sikerul akkor boldog leszek ha meg nem akkor megoldjuk meshogy
-
HSanyi
tag
Üdv!
Vettem egy N400 navit, töltőre raktam, bekapcsolt, nézelődtem, majd átraktam másik konnektorba, azóta se kép, se hang.
resetre nem reagál.
Van "hard reset" a gépen?Köszi
-
xpcxp
tag
Na bele néztem én is. Az az OS17 a wiCE.
-
xpcxp
tag
Biztos hogy nem menne rajta.Nálam se indul.
Szerintem a logo17s.bmp az induló képernyő.Illetve ez biztos.
Az OS17S.img a winCE .A U2B17S.bld sztem EBOOT.bin és a YFAPP.wzp a hat gombos
szoftver mindenestűl. Csak más néven. Ez a teljes bazár ami egy harmadik szériás N 350-en van.Ezért lehet vele rendbe rakni ha behalna. Valami hasonló kell az enyémre is .
Csak ha töredéknyi eltérés van a prociban vagy az alaplapon akkor már nem stimmel.
Valahogyan sz@rrá kéne szedni ,de sajna nekem az már magas lenne hogy átszerkesszem. -
tomcs
őstag
en azt a voice patchet szivesen szetszednem, az vmi imge file, meg kene nezni mi van benne.
kicsit csak szovegesen megneztem, van benne par progi, dll, ilyesmik. valahogy ki kene bontanielinditani nem mertem, szerintem n400-on nem is menne.
egyebkent azert nem irtam mar ket napja mert vasarnapi kispesti kabellopas elegge erint, allitolag ma estere javul meg a dolog, most epp sulibol irok
-
xpcxp
tag
Na nálam az Activszirszar se jön be. Mindent kártyaolvasóval csinálok. Összesen egyszer tudtam csatlakoztatni PC-hez. Az összes fellelhető USB drivert leszedtem hozzá de mindíg hibát jelez. És ezt már több PC-n is eljátszottam vele. Csatlakoztatom , újraindítom ,megmutatom neki az inf. fált ,elfogadja és már csat lakozik is magától. Bontom a csatlakozást és onnantól sehogy nem látja. Az XP se hajlandó onnantól foglalkozni vele.
Mindegy végül is az SD-karin mobilenavigator.exe -ként bármilyen progi elindul.
Például cecmd.exe átnevezve máris hozza elő a winfost, onnantól már lehet buherálni,csak minden ON-OFF után elfelejti . A regedit -ben át lehet végül is írni hogy kilője a hatgombos menüt és helyette az explorert indítsa. Viszont valami hiba esetén nem tudnám visszaállítani az eredeti állapotába és itt a gáz.(gari ugrik ) Akinek 3. szériás a kütyü annak ez nem gáz mert az elektrodoki oldaláról leszedhető (wayteq_voice_patch.rar) -al helyre tudja állítani a
navit SD-ről.Pár fórumon néztem már hogyan próbálgatják csak kártyáról futattni a dolgokat.
Szép és jó ,de nem az igazi.Szal ha meglennének a javító fájlok akkor átlehetne minden további nélkül alakítani hogy símán a wince indúljon,de addig párszor biztosan behelna.
Valakinek ötlet ??? Szervízes ismerős ??? -
xpcxp
tag
Hello !
Pár dolog az N 350-ről. Billentyűkombinációval szerintem nem jön elő rajta a wince.
Indításnál power gomb folyamatos lenyomására kék képernyővel indul , Firmware frissítés
lehetőségét adva. Itt ha a szoftverrel azonos update fájlok megvannak az SD-n akkor végigcsinálja kb. 2-3 perc alatt. De ezzel nem érdemes kisérletezni csak ha tisztában van
az ember , hogy valóban hozzávalók a fájlok. Sajna itt is már a harmadik szériánál tartanak,
nem egyszerű eligazodni. Indításnál a háttérben az yfshell-fájl leállítja az exploler.exe-t és
betöltődik a jól ismert 6 gombos menü. Ezért nem látható a windows.Este folytatom .
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.
mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
-
tomcs
őstag
Konkrétumokat ki ne felejtsem..
Ma került a kezembe az eszköz, pár dolgot kipróbálgattam, sikerült kilépni a "6 gombos" felületből, és elérni a windows ce-t (egyébként ehhez - hasonlóan mint a logoutos mio-nál, az ötlet onnan jött - nyomva kell tartani reset közben a menugombot és a hangerő kart "fel" állásban)
itt pakolgattam fileokat, sikerült pár pocket progit elindítani, de elég esetleges az egész, néha megy néha nem.
valaki más próbálkozik ilyesmivel?
-
tomcs
őstag
Valamikor régen írt valaki a logouton arról, hogy hogyan kell PNA-ból PDA funkcionalitású eszközt csinálni, az az írás mio c710-ről szólt.
Valami hasonlót szeretnék elérni a WayteQ kütyüvel, a topik leginkább erről szeretném, ha szólna. Szerintem jogos az új téma, bár a wayteq n350 nagyon hasonló eszköz, a 400-on windows ce 5 van, míg a másikon 4.2.
A topikban nem szeretnék igo és más navigációs programok beszerzéséről, elindításáról beszélgetni. Ha eredeti, akkor van hozzá könyv, ha meg másolt akkor azért. Nem ide tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MIUI / HyperOS topik
- Metal topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest