- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.
mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest