Hirdetés
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Poco F7
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcs
őstag
otlet vegulis mio c710-rol jott, egy olyanon kellett terkepet frissiteni es akkor mar meg is nezegettem.
meg lehet pl ugy is oldani, hogy registry-ben az automatikus inditasnal az yfshell-t lecsereled explorer-re, de ebbe ne kezdj bele csak ugy, elobb meg kene meg par dolgot nezni majd leirom. pl en atirtam egy nem letezo file-ra, hogy akkor mit csinal, es nem csinalt semmit, ugy lehetett megmenteni hogy registry editor van ugy is hogy activesync-en keresztul, es vissza tudtam allitani. elismerem, kicsit vakmero probalkozas volt
egyebkent ezt a ket gombos ce felulet inditast az yfshell csinalja, lehet hogy a tieden mas verzio van.
mindenesetre ha probalkozni akarsz rakj fel activesync-et es a registry editor pedig ez volt:
mobile registry editoregyebkent eleg sokaig kell nyomni, az ujrainditastol egeszen addig amig megjelenik a ce felulet. esetleg probalj ki mas kombinaciokat is, en is ugy talaltam ra hogy vegignyomkodtam az osszes parositast
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- iPhone topik
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Debian GNU/Linux
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest